ΕΡΤ -Εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα για την Κατερίνα Ακριβοπούλου

16:52 20/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσημα ότι η Κατερίνα Ακριβοπούλου αναλαμβάνει την παρουσίαση νέας εκπομπής μετά τα μεσάνυχτα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δευτέρα και θα μεταδοθεί έως και τη Μεγάλη Τετάρτη. Στη συνέχεια, θα συνεχίσει κανονικά από την Τρίτη 30 Απριλίου. Η δημοσιογράφος θα έχει και την αρχισυνταξία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια θα αναλάβει ο Νίκος Σούλης.

Όπως είναι γνωστό, η νέα διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης ήθελε

να κόψει εντελώς την εκπομπή, η οποία σημείωνε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά και, ταυτόχρονα, καταγγελόταν διαρκώς από τη ΝΔ για χοντροκομμένη προπαγάνδα. Αρχικά την είχε μεταθέσει από τις 4 το απόγευμα στις 7. Τώρα, με την αναδιοργάνωση, ετέθη ξανά θέμα, όμως αποφασίστηκε να παραμείνει στο πρόγραμμα -έστω και σε μεταμεσονύκτια προβολή- καθώς υποστήριξαν τη δημοσιογράφο σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Όλγα Γεροβασίλη και ο Θανάσης Καρτερός από το Μαξίμου.

The post ΕΡΤ -Εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα για την Κατερίνα Ακριβοπούλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα