The Nun: Προκαλεί ρίγος το spinoff του Conjuring στο πρώτο trailer

Ένα διαβολικό πλάσμα εξαπολύει την επίθεσή του σε μία μονή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer και αφίσα από το The Nun, το μεταφυσικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Corin Hardy και το οποίο ανήκει στον κόσμο του Conjuring.

Την παραγωγή του εν λόγω φιλμ τρόμου συντονίζει ο James Wan. Η ταινία εν προκειμένω

εστιάζει σε έναν ιερέα βασανισμένο από ένα φρικτό παρελθόν και μία δόκιμη μοναχή που ταξιδεύουν από το Βατικανό για να ανακαλύψουν τα αίτια αυτοχειρίας μίας άλλης καλόγριας σ’ ένα μοναστήρι στη Ρουμανία. Μαζί θα ξεθάψουν ένα ανείπωτο μυστικό του τάγματος και θα ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τους την ζωή γι’ αυτό, πολεμώντας εναντίον μίας σκοτεινής οντότητας που παίρνει το παρουσιαστικό μίας μοναχής, σκορπώντας τον πανικό και το χάος εντός της μονής.

Το σενάριο έχει επεξεργαστεί ο Gary Dauberman. Το cast απαρτίζουν οι: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu, και φυσικά η Bonnie Aarons που ερμηνεύει την σατανική καλόγρια.

Το The Nun θα κάνει το ντεμπούτο τους στις Η.Π.Α. στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer και την αφίσα:

Πηγή: unboxholics.com

Keywords
Τυχαία Θέματα