Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 στο Κερατσίνι – Καταδικάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

09:09 19/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση δέχθηκαν χθες ο ρεπόρτερ Χρήστος Μαζανίτης και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1, Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης, στο χθεσινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα και οι τρεις να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.

Τα ξημερώματα ο Χρήστος Μαζανίτης πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook: «Μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μια μικρή κάκωση ειναι στο κεφάλι, τίποτα σοβαρό. Η σκέψη μου ειναι στον

Θωμά, που τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα. Θηρίο ο Αλέξης στάθηκε όρθιος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα. Ευχαριστώ θερμα τους διευθυντές μου, Πρόδρομο Παπαηλιοπουλο και Στρατο Μπαλή που έσπευσαν στο νοσοκομείο να μας δουν όλους. Και κυρίως ευχαριστώ πολύ τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1, Γιάννη Μιχελακη, που ήταν συνεχώς δίπλα μου και ζητούσε συνεχώς απο τους γιατρούς να ενημερωθεί. Συνάδελφοι απο το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, απο το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, συνάδελφοι από το πεζοδρόμιο, τεχνικοί, όλοι έσπευσαν στον Ευαγγελισμό. Η αγάπη σας με γέμισε δύναμη οτι τελικά ως κλάδος στα δύσκολα γινόμαστε ένα! Μια γροθιά! Δεν σταματάμε, η δημοκρατία θα κερδίσει«, γράφει o ρεπόρτερ του ΑΝΤ1.

Από την πλευρά τους, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταδικάζουν την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο. «Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στις διαδηλώσεις, και μας βρίσκουν όλους απέναντι. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση θρασύδειλων αναρχικών στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζανίτη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου δεν πρόκειται να περάσει. Καλούμε την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία και τις αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα