ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Οι διμοιρίες των ΜΑΤ πλέον δέχονται επιθέσεις με εκατοτάδες μολότοφ

08:56 19/9/2017 - Πηγή: Aixmi

«Γίνονται επεισόδια και ασχολούμαστε όλοι με τα επεισόδια αλλά πλέον οι διμοιρίες δέχονται επιθέσεις με εκατοντάδες μολότοφ» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος αναφερόμενος στα επεισόδια που έγιναν και πάλι στα Εξάρχεια χθες βράδυ με αφορμή τις πορείες μνήμης για τον Παύλο Φύσσα και καταγγέλλοντας ότι σε μία νύχτα καταργήθηκαν οι μηχανισμοί για συλλήψεις στα Εξάρχεια.

Ο κ. Μαυροειδάκος σχολίασε και το περιστατικό με τη σύλληψη

του 16χρονου στα Εξάρχεια.

«Περαστικά στον 16χρονο που νοσηλεύεται αλλά και περαστικά και στον συνάδελφο που τραυματίστηκε στα ίδια επεισόδια και φέρει εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια» επεσήμανε ο γγ των Ειδικών Φρουρών.

Περιγράφοντας πώς έγινε το περιστατικό και τραυματίστηκε ο 16χρονος ανέφερε: «Όταν πήγε να κατέβει από το περιπολικό απώθησε τον αστυνομικό και άρχισε να τρέχει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πέρασε το κατερχόμενο ρεύμα της λεωφόρου αλλά στο ανερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε«.

Για τις καταγγελίες ότι δέχθηκε χτυπήματα ενώ ήταν πεσμένος και δεμένος ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε: «Αποκλείεται να τον χτύπησαν πεσμένο αστυνομικοί. Δεμένος και να τον χτυπάς είναι έγκλημα λέμε εμείς» τόνισε ενώ σημείωσε ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήρθε να παραλάβει τον νεαρό ζήτησε να μην αφαιρεθούν οι χειροπέδες, σύμφωνα με όσα του μεταφέρθηκαν.

«Υπάρχει ξέρετε το μετατραυματικό σοκ και αν έχετε προσέξει στα ασθενοφόρα υπάρχουν ιμάντες χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τι έχει γίνει» υπογράμμισε.

Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα