Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου Παπαμιμίκος και Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ-EIKONEΣ)

16:24 4/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο θείος να μην έδωσε το «παρών» αλλά ο γάμος του Ανδρέα Παπαμιμίκου με την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια, ήταν υπέρλαμπρος.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στον Παλαιό Παντελεήμονα στο Λιτόχωρο Πιερίας από τον μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιο στην εκκλησία του παραδοσιακού οικισμού, παρουσία 300 περίπου καλεσμένων, όπως γράφει το katerini-news.gr.

Παρόντες στον γάμο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

με τη σύζυγό του Γεωργία, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Σίμος Κεδίκογλου ,ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή με τη μητέρα της, η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Μελίνα Δερμεντζόπουλου, η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

Από την Πιερία, παραβρέθηκαν στο μυστήριο του γάμου ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος με τη σύζυγό του Λιάνα και την κόρη τους Αθανασία, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Ακολούθησε δεξίωση στο «χλιδάτο» ΝΝΟΤΟ στην Πλάκα Λιτοχώρου, σύμφωνα με το katerini-news.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
κατερινη news παπαμιμικος
Τυχαία Θέματα