Παυλόπουλος: Όταν είμαστε ενωμένοι ξεπερνούμε τις δυσκολίες

14:32 4/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μήνυμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος, από τη Ζαγορά του Πηλίου,με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μήλου «Ζαγορίν».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπενθύμισε ότι «είναι γνωστό ότι εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι, ξεπερνούμε τις δυσκολίες. Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που μας χωρίζουν». Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στο σημαντικό ρόλο της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας διαχρονικά αντιφωνώντας το Μητροπολίτη Δημητριάδος

Ιγνάτιο.

Στη Δοξολογία στον ιστορικό ναό του Αγίου Γεωργίου της Ζαγοράς ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος χάρισε στον κ. Παυλόπουλο την εικόνα του Οσίου μάρτυρος Τριαντάφυλλου, τοπικού αγίου, που θεωρείται προστάτης της περιοχής και τον χρυσό σταυρό της Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Το μεσημέρι στο δημαρχείο Ζαγοράς ο κ. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Ζαγοράς- Μουρεσίου παρουσία των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε το θαυμασμό του για τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ζαγορίν» και την θαυμάσια 100ετή πορεία του με τα εκλεκτά προϊόντα και ευχήθηκε αυτή η πετυχημένη ανάπτυξη να αποτελέσει πρότυπο συνεισφέροντας στην εθνική και τοπική οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα