Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

17:43 3/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο 54χρονος που πυροβόλησε στον αέρα, ανήμερα Πάσχα έξω από τη Θήβα, και τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία, απολογήθηκε για την πράξη του και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως δεν περίμενε ποτέ να τρυματίσει ένα παιδί, ενώ για το γεγονός ότι κρύφτηκε τις επόμενες μέρες υποστήριξε πως είχε καταληφθεί από πανικό.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν

προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πάρης Βυλλιώτης ανέφερε στο iefimerida.gr πως η οικογένεια της 8χρονης θα ασκήσει από εδώ και στο εξής τα νόμιμα δικαιώματά της, ενώ αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία του παιδιού.

«Οι πυροβολισμοί είναι έγκλημα, ιδίως από άνθρωπο που δεν έχει ειδική εκπαίδευση. Αναδεικνύεται πιο έντονα από ποτέ η ανάγκη αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου περί οπλοχρησίας και οπλοκατοχής», πρόσθεσε.

Η Αλεξία νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σοβαρή κατάσταση, στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

The post Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα