Εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Τέρενς Κουίκ

11:54 14/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Η στήριξη που παρέχει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η αιτία που οι ΑΝΕΛ τον έθεσαν εκτός κόμματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel τόνισε: «Eίναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν

εκτός κινήματος. Τέλος» και πρόσθεσε: «Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» συμπληρώνοντας πως τα υπόλοιπα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, έχουν αποφασίσει ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος είχε υπαινιχθεί ότι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, έχει συνταχθεί με τη γραμμή του κόμματος κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και ήταν αφορμή το θέμα αυτό να επιτεθεί στην Έλλη Στάη για όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Open TV.

The post Εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Τέρενς Κουίκ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα