Εκτός στρατού ο ταξίαρχος που είχε συγκρουστεί με τον Καμμένο

09:30 4/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Στις κρίσεις των αξιωματικών αποστρατεύτηκε ο ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος ως επικεφαλής του γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών είχε συγκρουστεί με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην υπόθεση πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας είπε ότι οι κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις γεννούν πολλά ερωτήματα, «καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται

ο κ. Καμμένος».

Και πρόσθεσε: «Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την “δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο. Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα».

Εκτός στρατού ο ταξίαρχος που είχε συγκρουστεί με τον Καμμένο

The post Εκτός στρατού ο ταξίαρχος που είχε συγκρουστεί με τον Καμμένο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα