Είναι αμαρτία να έχεις εικόνισμα Νταϊάνα και να συμπαθείς Κάρολο;

18:17 11/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Πλάκα πλάκα, φιλαράκι, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συμπάθησαν τον Κάρολο και την Καμίλα, μέσα σε 48 ώρες. Με την όλη συμπεριφορά τους κατάφεραν να γίνουν αγαπητοί από έναν λαό, που τους είχε στη «μπούκα», διότι στο εικόνισμά του βρίσκεται πάντα η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πιο απλοί δεν θα μπορούσαν να είναι. Ο Κάρολος, καλόβολος με τον απλό κόσμο, στα όρια τής γλυκύτητας. Καμιά σχέση με την ξινίλα τής μητέρας του, Ελισάβετ. Έπιανε την κουβέντα με τους περαστικούς, τους χαιρετούσε, πήρε κουλούρι και λουκουμά στην οδό Ερμού, δεν έδειχνε καμιά ενόχληση

όταν τον χτυπούσαν στον ώμο ή στην πλάτη.

Μέχρι και κρητικό χορό χόρεψε στις Αρχάνες. Και έδειχνε να το χαίρεται, πραγματικά, όχι να το κάνει από υποχρέωση ή για τις τηλεοπτικές κάμερες.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, φιλαράκι, αλλά εμένα μου φάνηκε πως ο Κάρολος δεν έχει κανένα πρόβλημα με το…πόπολο. Ούτε πόζα, ούτε επιτήδευση, ούτε τίποτα. Και μιλάμε για τον διάδοχο τού βρετανικού θρόνου, όχι για κανένα ξεπεσμένο πρώην γαλαζοαίματο.

Και κάτι τελευταίο: μπορεί να τον σιχτίρισε ο πλανήτης ολόκληρος, όταν έμαθε πως κεράτωνε τη Νταϊάνα με την Καμίλα, μπορεί να τού επέρριψε την ευθύνη μέχρι και για τον τραγικό θάνατό της, όμως η αλήθεια είναι ότι εκείνος μια γυναίκα αγάπησε στη ζωή του και την τίμησε. Ναι, φιλαράκι, την Καμίλα αγάπησε και, όταν το επέτρεψαν οι συνθήκες, την παντρεύτηκε. Όσο για το πώς είναι δυνατό να είχε τη Νταϊάνα και να ήθελε την Καμίλα, σημειώνω ότι «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Άλλωστε, είναι ακόμη μαζί της, ενώ θα μπορούσε να έχει όποια ήθελε.

Μου φαίνεται, λοιπόν, ότι μέσα σε 48 ώρες οι περισσότεροι (ες) στην Ελλάδα άλλαξαν γνώμη για τον Κάρολο και την Καμίλα…Γίνεται να έχεις εικόνισμα τη Νταϊάνα και να συμπαθήσεις τον Κάρολο;

The post Είναι αμαρτία να έχεις εικόνισμα Νταϊάνα και να συμπαθείς Κάρολο; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα