Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank -Καταγγελίες για ξέπλυμα χρήματος

12:56 30/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η αστνυομική επιχείρηση στα κεντρικά γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη και σε άλλα γραφεία έπειτα από καταγγελίες για ξέπλυμα χρήματος που συνδέονται με τα Panama Papers, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Εισαγγελίας της Φρανκφούρτης.

Στο επίκεντρο της έρευνας είναι και τα γραφεία των μελών του ΔΣ ενώ υπάρχει μεγάλος όγκος υλικού που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, ενώ εκπρόσωπος της Deutsche Bank

αρνήθηκε να σχολιάσει τη συνέχιση της επιχείρησης.

Η μετοχή της Deutsche Bank σημείωσε σήμερα πτώση κατά 1,4%, ύστερα από απώλειες κατά 3,4% χθες. Από τις αρχές του έτους οι μετοχές της έχουν υποχωρήσει κατά 48%.

Δύο υπάλληλοι της Deutsche Bank κατηγορούνται ότι βοήθησαν πελάτες να συστήσουν υπεράκτιες εταιρείες προκειμένου να ξεπλένουν χρήματα, ενώ υπό έρευνα είναι το χρονικό διάστημα από το 2013 έως το 2018, σύμφωνα με την Εισαγγελία της Φρανκφούρτης.

The post Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank -Καταγγελίες για ξέπλυμα χρήματος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα