ΔΟΛ: Οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν αμισθί -Στερεύουν τα λεφτά για χαρτί εφημερίδων

21:37 10/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Δραματικές είναι οι ώρες στον ΔΟΛ και οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το αύριο. Στη γενική συνέλευσή τους ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης τούς ενημέρωσε ότι η Alpha Bank και οι άλλες πιστώτριες τράπεζες έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης του ομίλου. Η ενημέρωση εκ μέρους των τραπεζών

είναι προφορική και σύντομα αναμένεται η επίσημη.

Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, ο Σταύρος Ψυχάρης θεωρείται αποχωρών μέτοχος.

Οι εργαζόμενοι, ακούγοντας τα εξαιρετικα δυσάρεστα νέα αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν την επιχείρηση, δουλεύοντας κανονικά και χωρίς αμοιβή σε όλα τα μέσα του ΔΟΛ.

Παράλληλα, αποφάσισαν να οριστεί επιτροπή από τους διευθυντές του «Βήματος» των «Νέων»,του «Βήμα fm» του «in.gr», εκπροσώπους των δημοσιογράφων, αλλά και των τεχνικών, προκειμένου να ξεκινήσουν γύρο επαφών με τις τράπεζες, ώστε να διαπιστώσουν τις προθέσεις τους.

Τα ταμεία του Ομίλου έχουν αδειάσει, μιας που οι τράπεζες κρατούν παγωμένους τους λογαριασμόύς του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά βίας φτάνουν τα χρήματα για να τυπωθούν οι εφημερίδες την επόμενη εβδομάδα, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τα περιοδικά.

Υπήρξε μια πρόταση να αποδεσμευτούν χρήματα από το ΑΡΓΟΣ, ωστε να τακτοποιηθούν και εκκρεμότητες για τη μισθοδοσία, αλλά οι τράπεζες στάθηκαν ιδιαίτερα αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΟΛ, -Στερεύουν,dol, -sterevoun