Ελίζαμπεθ Αρώνη: Ταξίδεψε απ’ την Κρήτη στον Louboutin και μας μαγεύει με την ομορφιά της (Photos)

19:35 10/1/2017 - Πηγή: iPop

Θα μπορούσε ένα μοντέλο απ’ την Ελλάδα να κάνει διεθνή καριέρα και να συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας; Φυσικά! Και ζωντανή απόδειξη αποτελεί η Ελίζαμπεθ Αρώνη, το μοντέλο απ’ την Κρήτη που μετακόμισε στη Γερμανία και της δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια του Louboutin για την ιταλική Vogue.

Πλέον

μένει μόνιμα στη Γερμανία και «σαρώνει» στις διεθνείς πασαρέλες, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η Ελίζαμπεθ ξέκλεψε λίγο απ’ τον χρόνο της και μίλησε στο iPop.gr για τη συνεργασία της με τον Louboutin αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

Μεγαλωμένη σε Γερμανία και Ελλάδα. Πες μας λίγο για το πώς μοιράστηκε η ζωή σου ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο χώρες.Γεννήθηκα στη Γερμανία. Έφυγα στη 2α Γυμνασίου, κατέβηκα στην Κρήτη, τελείωσα εκεί το σχολείο, έδωσα Πανελλήνιες κι επέστρεψα στη Γερμανία για να σπουδάσω. Η μαμά μου και ο αδερφός μου έμεναν στη Γερμανία και με έπεισαν να γυρίσω και είχα ακούσει κι εγώ ότι οι σχολές για κομμωτική και μακιγιάζ ήταν καλύτερες εκεί.
Martina ThalhoferΟ χώρος του modeling πως προέκυψε στη ζωή σου;Η θεία μου είναι σχεδιάστρια μόδας στη Γερμανία και με είχε πάρει μαζί της σε μια φωτογράφιση για να δω πώς φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ στα μοντέλα. Εκεί με είδαν οι φωτογράφοι και μου πρότειναν να κάνουμε και μαζί μια φωτογράφιση. Έκανα τη φωτογράφιση, έστειλαν εκείνοι τις φωτογραφίες σ’ ένα πρακτορείο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα …τυχαία.
Natascha LindemannΕίχε περάσει το modeling απ’το μυαλό σου νωρίτερα σαν σκέψη;Βασικά μου είχαν προτείνει πριν χρόνια να συμμετέχω σε καλλιστεία, αλλά είχα αρνηθεί γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει το πόσο όμορφος είναι κάποιος, γι’ αυτό και δεν πήρα ποτέ μέρος σε καλλιστεία. Δεν κρίνω φυσικά τις κοπέλες που παίρνουν μέρος, μάλιστα πολύ καλές μου φίλες στην Ελλάδα έχουν λάβει πολύ σημαντικούς τίτλους και χαίρομαι γι’ αυτές, απλά εμένα δεν μου ταιριάζει.
Martina ThalhoferΠώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον Louboutin;Το casting έγινε μέσω Ίντερνετ γιατί ο οίκος εδρεύει στο Παρίσι και εγώ είμαι στη Γερμανία. Στείλαμε τις φωτογραφίες μου με email και έγινε το casting και με επέλεξαν. Έκανα δύο φωτογραφίσεις μαζί του.Ποια ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα όταν έμαθες ότι θα κάνεις εσύ τη φωτογράφιση για έναν τόσο μεγάλο οίκο;Χάρηκα πάρα πολύ γιατί πάντα θαύμαζα τα παπούτσια και τις τσάντες του Louboutin, οπότε ένιωσα μόνο χαρά που θα μου δινόταν η ευκαιρία να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη καμπάνια.
Martina ThalhoferΠώς είναι ν’ ανοίγεις ένα περιοδικό και να βλέπεις φωτογραφίες σου;Χαίρομαι, μου φαίνεται βέβαια και λίγο περίεργο αλλά πλέον έχω δει τον εαυτό μου σε αρκετά περιοδικά.
Tural OrdmannΠηγαίνοντας στη Γερμανία ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις;Βασικά τον πρώτο χρόνο ήταν πολύ δύσκολα γιατί μου έλειπε ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα και οι φίλοι μου. Τον πρώτο χρόνο σκεφτόμουν πολύ έντονα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα πλέον έχω συνηθίσει εδώ, έχω τη δουλειά μου και τους φίλους μου και το απολαμβάνω!
Simone GalstaunΣε αντιμετώπισαν με προκατάληψη στη Γερμανία επειδή κατάγεσαι απ’ την Ελλάδα;Όχι! Δεν το ένιωσα ποτέ αυτό, ίσα ίσα όλοι μου λένε πάντα ότι είναι πολύ ωραία η Ελλάδα και την αγαπάνε, ενώ οι περισσότεροι έχουν έρθει και διακοπές. Όλοι την θαυμάζουν και μιλάνε για τις ομορφιές της και τους ευγενικούς ανθρώπους.
Simone GalstaunΠοια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής;Για μένα η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν το να μπαίνω στο αεροπλάνο. Για 4 χρόνια δεν έμπαινα καθόλου σε αεροπλάνο, όμως, όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι πάλι με το modeling έκανα ένα σεμινάριο για να ξεπεράσω τον φόβο μου και να μπορέσω να δουλέψω σ’ όλη την Ευρώπη. Τώρα, πλέον, μπαίνω πολύ άνετα! Κατά τα άλλα δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία, ούτε υπήρξε κάποια στιγμή που να σκέφτηκα να τα παρατήσω.
Simone GalstaunΤι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο στο επάγγελμά σου;Μ’ αρέσει να βλέπω τα αποτελέσματα μετά τις φωτογραφίσεις, φυσικά δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν απολαμβάνω και το preparation όταν με βάφουν και μου φτιάχνουν τα μαλλιά δηλαδή, για κάθε φωτογράφιση. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι ότι σε κάθε φωτογράφιση δείχνω τελείως διαφορετική!
Simone GalstaunΕμείς βλέπουμε κάθε φορά ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ποιο είναι το backstage μιας φωτογράφισης; Ποια είναι τα συναισθήματά σου την ώρα που σε τραβούν φωτογραφίες; Πόση ώρα παίρνει μια φωτογράφιση;Ο χρόνος εξαρτάται απ’ το πόσο μεγάλη η καμπάνια και πόσα διαφορετικά looks θα αλλάξουμε. Μπορεί να πάρει από 4 ώρες, όμως, έχω κάτσει σε φωτογράφιση που κράτησε 15 ώρες! Δεν θα κρύψω ότι έχουνυπάρξει περιπτώσεις στις οποίες έχω νιώσει ντροπή καθώς η περιποίηση ήταν πολύ έντονη! Η φωτογράφιση είναι διασκεδαστική και χαίρομαι πολύ γιατί γνωρίζω συνέχεια νέους ανθρώπους.
Ole RoesnerΜε ποιον σχεδιαστή έχεις όνειρο να συνεργαστείς;Μ’ αρέσουν πολύ οι Louis Vuitton και Chanel. Αν θα μπορούσα να κάνω μια φωτογράφιση γι’ αυτούς τους οίκους θα ήμουν πολύ χαρούμενη.
Claudi GhardΤο modeling έχει ημερομηνία λήξης; Με τι σκέφτεσαι να ασχοληθείς στο μέλλον;Εννοείται ότι έχει ημερομηνία λήξης και το γνωρίζω αυτό! Γι’ αυτό έχω τελειώσει μια σχολή υποκριτικής και θα μου άρεσε να ασχοληθώ μ’ αυτό στο μέλλον τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.
Claudi GhardΈχεις κάποια επόμενα σχέδια που θα ήθελες να ανακοινώσεις;Θα έρθω τον Μάρτιο στην Αθήνα να δουλέψω με το πρακτορείο Ace Models. Και μετά το γερμανικό πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι έχει στα πλάνα του να με στείλει στην Βαρκελώνη και το Μιλάνο για συνεργασίες.Photo εξωτερική: Natascha Lindemann

The post Ελίζαμπεθ Αρώνη: Ταξίδεψε απ’ την Κρήτη στον Louboutin και μας μαγεύει με την ομορφιά της (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα