Χρυσές Σφαίρες: Θρίαμβος για Μέντες, Ταραντίνο, Φοίνιξ, Μπραντ Πιτ

16:42 6/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Το πολεμικό έπος «1917« του Σαμ Μέντες, ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Χοακίν Φοίνιξ, η Ρενέ Ζελβέγκερ, ο Μπραντ Πιτ και τα παραδοσιακά στούντιο του Χόλιγουντ, ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες». Αντίθετα, χαμένοι ήταν ο Μάρτιν Σκορτσέζε με τον «Ιρλανδό», η Τζένιφερ Λόπεζ και το Netflix.

Όλοι περίμεναν να βραβευτεί ως καλύτερη ταινία ή ο «Ιρλανδός» ή ο «Joker». Ωστόσο, στην κατηγορία του δράματος αναδείχτηκε κορυφαίο φιλμ το πολεμικό έπος «1917» (Universal).

Νικητής,

επίσης, ο Κουέντιν Ταραντίνο για το σενάριο της ταινίας «Κάποτε στο Χόλιγουντ» (Sony Pictures Entertainment). Για το ίδιο φιλμ βραβεύτηκε στην κατηγορία β΄ρόλου ο Μπραντ Πιτ.

Ο Χοακίν Φοίνιξ δεν εξέπληξε κανέναν με το βραβείο α΄ρόλου για τον «Joker», όπως και η Ρενέ Ζελβέγκερ για το «Judy».

Όλοι στοιχημάτιζαν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ  θα βραβευόταν στην κατηγορία του β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στις «Επικίνδυνες κυρίες». 

Ο Τάρον Έτζερτον, πρωταγωνιστής της μουσικής βιογραφίας του Έλτον Τζον «Rocketman», επικράτησε του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο («Κάποτε στο Χόλιγουντ»). 

Ο Τομ Χανκς πήρε το βραβείο Cecil B. DeMille για τη συνολική προσφορά του. Σε συνέντευξή του χαρακτήρισε την Ελλάδα ως προσωπικό επίγειο παράδεισο.

Ο γίγαντας του streaming Netflix με 34 υποψηφιότητες στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές κατηγορίες αποχώρησε με μόλις δύο νίκες, για τις κυρίες Λόρα Ντερν (Χρυσή Σφαίρα β΄ γυναικείου ρόλου για την «Ιστορία Γάμου») και Ολίβια Κόλμαν (Χρυσή Σφαίρα α΄ γυναικείου ρόλου για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Crown»).

The post Χρυσές Σφαίρες: Θρίαμβος για Μέντες, Ταραντίνο, Φοίνιξ, Μπραντ Πιτ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα