Αθλιότητα Ουάρντα: «Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει»

15:27 27/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο ποδοσφαιριστής τού Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα, μετά το τέλος του ματς της ομάδας του με την ΑΕΚ. Με αφορμή τις αποδοκιμασίες που άκουσε από τους οπαδούς του Δικέφαλου (για τις οποίες έκανε χειρονομίες κατά την αντικατάστασή του και έβριζε στα αποδυτήρια), ο Αιγύπτιος έκανε ένα άθλιο ποστ στο instagram.

«2 στο ΟΑΚΑ

από τον Ατρόμητο, 2 από τον ΠΑΟΚ, 4 από τον Ολυμπιακό», αναφερόμενος σε τρεις ήττες της ΑΕΚ στις οποίες ο ίδιος δεν είχε συμμετοχή. Καιπρόσθεσε: «Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει».

Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν για τη συμπεριφορά του. Πρώτη κίνηση, του απαγόρευσαν να προπονείται μαζί με τους άλλους παίκτες. Θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας μας μετά το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και SPA και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση».

The post Αθλιότητα Ουάρντα: «Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα