Ξεκατίνιασμα Μεγαλοοικονόμου-Καλλιάνου: Ξεφτιλίζεσαι 70 χρονών γυναίκα…

14:33 27/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Απίθανα πράγματα έγιναν στην τηλεοπτική συζήτηση, που είχαν στο Open, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο Γιάννης Καλλιάνος. Προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή με την Αμαλία Κάτζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή, οι δυο βουλευτές που προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων αλλά τώρα βρίσκονται σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντίστοιχα, αντήλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή

δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι’ αυτό έφυγες».

Ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε, όμως η κ. Μεγαλοοικονόμου επανήλθε: «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί, ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

Τότε ο Γιάννης Καλλιάνος πέρασε στην αντεπίθεση: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς», είπε, για να σχολιάσει εκείνη: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

«Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε, είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το «Ράδιο Αρβύλα» όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα», απάντησε ο κ. Καλλιάνος.

«Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η ΝΔ; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά», ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

The post Ξεκατίνιασμα Μεγαλοοικονόμου-Καλλιάνου: Ξεφτιλίζεσαι 70 χρονών γυναίκα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα