Αθηναίος της υψηλής κοινωνίας μέλος της σπείρας που λήστευαν σπίτια στα βόρεια προάστια

15:44 3/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Μέσα στην απόλυτη χλιδή ζούσε το δαιδαλώδες κύκλωμα των Ρομά που εξάρθρωσε η Αστυνομία συλλαμβάνοντας περισσότερα από 35 άτομα ανάμεσα τους και τα δέκα μεγάλα κεφάλια των δύο ομάδων. Οι συλληφθέντες, που οδηγούνται το απόγευμα στον εισαγγελέα πραγματοποίησαν τα τελευταία χρόνια σχεδόν τις μισές διαρρήξεις σε πολυτελείς κατοικίες σε όλη τη χώρα και ανάμεσα στα θύματα τους ήταν πολλοί διάσημοι όπως η Αννα Βίσση.

Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν

super cars εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως Ferrari, Porsche Cayenne και άλλα θηριώδη SUV. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκέφαλοι κυκλοφορούσαν με Ferrari και είχαν τις Πόρσε για τους… βοηθούς, όπως γράφει το protothema, που επιπλέον αποκαλύπτει πως ένας γνωστός μπον βιβέρ της Αθήνας, είναι ανάμεσα στους 37 συλληφθέντες της μεγάλης σπείρας που δρούσε στην Αττική και είχε στο στόχαστρο διασημότητες.

Ο συλληφθείς, είναι γνωστός στην υψηλή κοινωνία για τις χιλιάδες ευρώ που σκορπάει σε νυχτερινά μαγαζιά καθώς και σε ακριβά αυτοκίνητα, ενώ έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη για τις θυελλώδης σχέσεις του με καλλίγραμμα μοντέλα.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν κλεπταποδόχος των μελών της σπείρας, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποτελεί τον πληροφοριοδότη ο οποίος παρείχε λεπτομέρειες για τα χτυπήματα στα σπίτια των διασήμων.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιος αθηναιος ειναι ο εγκεφαλος της σπειρας των ρομα, ποιος γνωστος μπον βιβερ ηταν μπλεγμενος με την σπειρα ρομα!
Τυχαία Θέματα