Σμαράγδα Καρύδη: Δεν ψήφισα Τσίπρα, δεν τον πίστεψα ποτέ…

15:19 3/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Απλή, ανεπιτήδευτα όμορφη, χωρίς να μασάει τα λόγια της και να προσποιείται, η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτεται μέσα από μία συνέντευξη που θυμίζει περισσότερο συζήτηση δύο κολλητών στο σπίτι. Πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Το ψέμα» του Florian Zeller που σπάει ταμεία. «Είναι ένας Γάλλος αρκετά νέος, 37 χρονών, και γράφει κάθε χρόνο ένα έργο που γίνεται τεράστια επιτυχία. Παίζονται τα έργα του παντού αυτήν την στιγμή. Είναι αριστοτέχνης. Υπάρχει βαθύτερο νόημα, πόσες αλήθειες μπορεί να αντέξει ο άλλος, πόσα πράγματα κρύβουμε από τις σχέσεις μας, αν μπορούμε να

ζούμε ξέροντας την αλήθεια του ενός για τον άλλον. Είναι πολύ ωραίοι οι ρόλοι και πολύ αστείο γιατί στηρίζεται σε πολύ πραγματικό πράγμα. Σα να βγάζεις τις συζητήσεις ενός ζευγαριού έξω από το σπίτι και να τις παρακολουθείς».

Μπορεί το θέατρο φέτος να μην ξεκίνησε για πολλούς καλά, από εισπρακτικής πλευράς, η Σμαράγδα όμως φαίνεται ότι είναι αισιόδοξη ότι θα κυλήσουν καλά τα πράγματα.

«Κοίτα δεν ξεκίνησε καλά ο πρώτος μήνας. Είμαστε από τους ελάχιστους τυχερούς που ξεκινήσαμε «πίτα» από την πρώτη μέρα. Βάλαμε ακόμη μία παράσταση την Κυριακή και τώρα έγινε διπλή. Νομίζω σίγουρα ότι έχει να κάνει με τον κόσμο που επιλέγει σε ποια θέατρα πηγαίνει γιατί δεν έχει χρήματα. Δεν μπορεί η οικονομική κρίση να μην χτυπήσει και το θέατρο. Είναι είδος πολυτελείας θα έλεγες, δεν είναι φαί. Θέλω να είμαι αισιόδοξη, ότι μπορεί να οφείλεται και στον συνδυασμό καλό καιρού που είχε ο Οκτώβρης γιατί τα θέατρα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα από αυτήν την εβδομάδα. Ευτυχώς συμβαίνει αυτό γιατί έχουμε παρά πολλές καλές παραστάσεις στην Αθήνα. Έχουμε υψηλού επιπέδου θέατρο στην Ελλάδα. Μπορεί να δει ο θεατής ό,τι τραβάει η όρεξή του. Υπάρχουν ευκολίες και καλές τιμές για παράδειγμα στους ανέργους. Δε φτάνει να πηγαίνεις μόνο εσύ καλά, θέλεις να πηγαίνουν όλοι καλά. Και οι δίπλα και οι απέναντι».

Έχοντας την Σμαράγδα Καρύδη απέναντί σου, θα ανοίξεις συζήτηση για το Mega, μιας και είναι από τις ηθοποιούς που πρωταγωνίστησε σε πετυχημένες σειρές που παίζονται μέχρι τώρα και κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Δεν είναι το Mega μόνο το κανάλι της διαπλοκής -Απλώς στοχοποιήθηκε

Μ.Σ. Ενώ το θέατρο πηγαίνει καλά, αυτό που δεν πάει καλά είναι η τηλεόραση. Και θέλω να σταθούμε στο κεφάλαιο Mega, γιατί ήσουν από τους ηθοποιούς που έπαιξαν σε σίριαλ του μεγάλου καναλιού. Θέλω να μου πεις πώς ένιωσες βλέποντας την «κατάρρευσή» του όλους αυτούς τους μήνες.

Σ.Κ. «Εντάξει είναι πολύ οδυνηρό αυτό το πράγμα, για όλη την ιστορία του Mega, για τους εργαζόμενους, για τους πάντες. Δεν ξέρω, ρε παιδί μου, έχω μία μικρή ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει. Δεν είναι το Mega μόνο το κανάλι της διαπλοκής. Διαπλοκή υπάρχει παντού στην Ελλάδα. Το ρίξαμε όλο πάνω του και ξεχάσαμε πόσες σειρές έγιναν στο κανάλι, πόσα ψηλά έβαλε τον πήχη από το 90 που άνοιξε για τον ενημερωτικό τομέα για τα πολύ καλά σίριαλ που έκανε για πάρα πολλά πράγματα. Λες κι όλη η διαπλοκή ήταν το Μega. Η διαπλοκή στην Ελλάδα υπάρχει παντού και πάντα φεύγει μία διαπλοκή για να αντικατασταθεί από μία άλλη. Απλά στοχοποιήθηκε το κανάλι και πήρε η μπάλα και το υπόλοιπο κομμάτι των καναλιών.

Η θέση που περιήλθε το Mega εντέλει είναι πρόβλημα και των μετόχων του. Δηλαδή κάτι εκεί μεταξύ τους δεν τα βρήκαν».

Ήταν παράλογη η απόφαση να υπάρξουν μόνο 4 κανάλια

Μ.Σ.Πώς αξιολογείς την προσπάθεια του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σ.Κ «Κοίταξε εγώ γιατί να την αξιολογήσω αφού απεφάνθη το Συμβούλιο της Επικρατείας για να πει αν κάτι είναι συνταγματικό ή όχι. Μένω σε αυτό. Από την άλλη εμένα και πριν βγει αυτή η απόφαση, το μόνο που ήταν για μένα παράλογο, ήταν γιατί έπρεπε να ήταν 4 κανάλια. Και να μοιραστούν τα χρήματα, και για να μην κλείσουν υγιείς επιχειρήσεις όπως κινδύνεψε να γίνει με τον Alpha και το Star που πληρώνουν τους εργαζόμενους και να υπάρχει γενικά πολυφωνία, ελευθερία στην αγορά ειδικά σε μία εποχή που τη χρειαζόμαστε πολύ την αγορά να λειτουργεί. Δεν μπορούμε να την περιορίσουμε. Αυτό μου φάνηκε παράλογο -και μάλιστα παράλογο και για την ίδια την κυβέρνηση- το πώς επέλεξε κάτι που θα της γυρνούσε τόσο μπούμερανγκ. Αυτό με ξεπέρασε λίγο. Κι όλη αυτή η κουβέντα που έγινε, κι όλος αυτός ο πόλεμος ήταν για τον αριθμό 4. Αν έλεγε ότι θα πληρώσουν όλα τα κανάλια για τις συχνότητες δε θα είχε να πει κάτι κανείς. Ούτε τα ίδια τα κανάλια δεν θα μπορούσαν να πουν κάτι, γιατί θα έβρισκαν πάτημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κυβέρνηση δίνει συνεχώς πάτημα. Αυτό μου φάνηκε παράξενο».

Προχωρώντας την συζήτηση η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην τωρινή κυβέρνηση, στον Αλέξη Τσίπρα, στις πρόωρες εκλογές αλλά στο τι θα ψηφίσει στις επόμενες.

Μ.Σ Εσύ πιστεύεις ότι ο Σύριζα έχει αποτύχει ως κυβέρνηση;

Σ.Κ. «Το πράγμα είναι βαθύτερο γιατί ως κοινωνία αποτύχαμε. Δεν σημαίνει ότι αν φύγει ο Σύριζα κι έρθει κάποιος άλλος δε θα αποτύχει κι αυτός. Το θέμα είναι να ψάξουμε μέσα μας και να βρούμε ποιος είναι αυτός ο μηχανισμός που μας κάνει να αποτυγχάνει η μία κυβέρνηση μετά την άλλη. Αλλιώς θα αλλάζουν μόνο τα πρόσωπα. Έτσι κι αλλιώς τα μνημόνια ψηφίζονται από όλους. Δε θέλω να είμαι ούτε αιχμηρή, ούτε καταδικαστική, ούτε αφοριστική για κανέναν. Νομίζω ότι είναι μια φάση αυτή που περνάμε, που είναι ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί για το κοινό μας καλό και να είμαστε ενωμένοι. Κι αυτό δε γίνεται. Διαρκώς βριζόμαστε, διχαζόματε. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε από αυτήν την ιστορία είναι να είμαστε ενωτικοί. Να σταματήσει η κακία. Οι ανώνυμες κακίες από το Ίντερνετ και να δοκιμάσουμε λίγο την καλοσύνη και την ενότητα και την ηρεμία. Να είμαστε δημιουργικοί. Αντί να γίνονται βήματα από την κυβέρνηση κι από μας, που να είναι δημιουργικά, γίνονται προτάσεις για το πώς θα πολεμήσουμε ο ένας τον άλλον. Με κουτοπονηριές δουλειά δε γίνεται. Η κουτοπονηριά μας οδήγησε εδώ δε θα μας βγάλει από αυτό».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πολλά ψέματα και εμείς «αγοράσαμε» το ψέμα

Μ.Σ Εσύ πως κρίνεις τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό; Που είναι ένας νέος άνθρωπος και μπήκε στην αρχή δυναμικά με ένα πρόγραμμα φαινομενικά πολύ δυνατό αλλά στην πορεία χάθηκε…στη μετάφραση.

Σ.Κ «Δεν νομίζω ότι χάθηκε. Απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα».

Μ.Σ Θεωρείς, δηλαδή, ότι έλεγε εξ αρχής ψέματα ή απλά είχε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του γι’ αυτό και τόνισα το νεαρό της ηλικίας.

Σ.Κ «Εντάξει, δεν είναι και μωρό 40 χρονών άνθρωπος, ώστε να υπερεκτιμήσει τόσο τις δυνατότητές του, ενώ δεν μπορεί να εφαρμόσει τίποτα. Δηλαδή κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για έναν πολιτικό να μην ξέρει πού φτάνουν οι δυνάμεις του ή να μην μπορεί να αξιολογήσει. Μπορεί να μη λέει ψέματα αλλά μπορεί να κάνει λάθος εκτίμηση για τα πάντα».

Μ.Σ Πρέπει κατά τη γνώμη σου να γίνουν πρόωρες εκλογές; Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτήν τη στιγμή, μπορεί να τα πάει τα πράγματα καλύτερα ή είμαστε σε ένα τέλμα;

Σ.Κ «Δεν ξέρω. Είμαι πια αρκετά μεγάλη για να μην πιστεύω και να μην ελπίζω σε κόμματα, σε αρχηγούς, ότι θα αλλάξει κάτι και ότι τώρα πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί θα σωθούμε. Και σου ξαναλέω ότι το πρόβλημα είναι όλων μας, της κοινωνίας μας -που δεν ξέρω πώς θα ξεπεραστεί, δεν έχω να σου πω τον τρόπο. Αλλά, γενικά, εγώ δεν ειμαι από αυτούς που λένε «α, θα έρθει αυτός κι ελπίζω». Διαχειριστές της εξουσίας είναι. Ούτως ή άλλως το ίδιο πρόγραμμα παρουσιάζουν και υποτίθεται εφαρμόζουν όλοι. Το θέμα είναι ποιος θα το κάνει καλύτερα. Δεν ξέρω, δε νομίζω ότι και η ώρα για εκλογές. Αν οικονομικά συμφέρει, δηλαδή, να γίνουν εκλογές. Δεν είναι το πρόβλημά μου ότι θα έρθει ο Κυριάκος –μπορεί και να τα κάνει, μακάρι- και θα λύσει όλα τα προβλήματα. Γιατί εδώ που έχουμε φτάσει δεν είναι εύκολο να λυθούν, έχουμε φτάσει σε πολύ δύσκολο σημείο καμπής. Γενικά οι μηχανισμοί στα κόμματα είναι πολύ σάπιοι. Ακόμη κι ένας να είναι καλός δεν θα τον αφήσουν να κάνει κάτι. Σε καταπίνει το πώς είναι δομημένο όλο αυτό το σύστημα. Δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος γι’αυτά τα πράγματα. Είμαι βέβαια φύση αισιόδοξη».

Μ.Σ Μα γι’ αυτό ακριβώς ρωτάω, εσένα γιατί γνωρίζω ότι είσαι πολύ αισιόδοξη.

Σ.Κ «Και πάντα κοιτάω όλα αυτά τα χάλια που ζούμε με κωμική ματιά και γελάω. Έχω και μια λογική που τα σκέφτεται όλα αυτά και αν τα βάλω κάτω, καταλήγω ότι δε θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Αλλά αυτό είναι παγκόσμιο».

Δεν ψήφισα Σύριζα -Ποτέ δεν πίστεψα αυτά που έταζε, ποτέ

Μ.Σ Είχες ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές;

Σ.Κ «Ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα».

Μ.Σ Χάρηκες για την επιλογή σου για κάποια από αυτά;

Σ.Κ «Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψήφισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε».

Μ.Σ Έχεις αποφασίσει τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές;

Σ.Κ «Όχι ακόμη δεν το έχω σκεφθεί. Θα ψηφίσω αυτό που θα κάνει το μικρότερο κακό».

Μ.Σ Να φανταστώ ότι δεν ψήφισες τις προηγούμενες εκλογές τον Αλέξη Τσίπρα.

Σ.Κ «Όχι».

Μ.Σ Επομένως κατά τη γνώμη σου όλο αυτό που γίνεται τώρα ήταν κι αναμενόμενο γιατί δεν έφαγες το ψέμα.

Σ.Κ «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ».

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός η Σμαράγδα Καρύδη κέρδισε και τους τηλεθεατές στο ρόλο παρουσιάστριας. Το όνομά της έχει ακουστεί αρκετές φορές για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Θα έλεγε ναι ή όχι σε μία τέτοια πρόταση στην παρούσα φάση;

Σ.Κ «Όχι για παρά πολλούς λόγους. Καταρχάς δεν θα ήμουν καλή, δεν μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα, όλη αυτή η καθημερινή φθορά κάθε μέρα να είσαι στην τηλεόραση. Αν είσαι ηθοποιός που θέλει να παίξει ρόλους, η καθημερινή έκθεση τόσες ώρες δεν ξέρω να κάνει καλό. Κι επίσης δεν θα μπορούσα να το συνδυάσω με το θέατρο πολύ καλά. Βασικά δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Άμα χρωστάω πολλά λεφτά κι είναι να μπω φυλακή, δεν ξέρω. Ακόμη δεν είμαι σε τέτοια κατάσταση».

Μ.Σ Πάνω σε αυτό θέλω να μου πεις έναν ρόλο που θέλεις διακαώς να κάνεις και σου έχει μείνει απωθημένο.

Σ.Κ «Να σου πω την αλήθεια δεν έχω απωθημένα με ρόλους. Απλώς μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, να ξέρω ότι μπορεί να δοκιμαστώ σε αυτό, σε διαφορετικά είδη θεάτρου. Να μην κολλάω σε έναν τύπο ανθρώπου, να μην έχω τον ίδιο χαρακτήρα. Κι αυτό το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Δεν έχω κανένα καημό για παράδειγμα να παίξω τη Μήδεια. Δεν το είχα αυτό ούτε από την σχολή. Στην σχολή είχα πρόβλημα τι κομμάτι να διαλέξω».

Μ.Σ Από το αρχαίο θέατρο δεν έχεις ζηλέψει κάποιον ρόλο;

Σ.Κ «Εκεί τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Έχω κάνει την Ελένη του Ευρυπίδη. Θεωρώ ότι είναι συγκλονιστικό έργο και συγκλονιστικός ρόλος. Θέλω να την ξαναπαίξω κάποια στιγμή. Τώρα γενικά να καταπιαστείς με το αρχαίο δράμα θέλει μία αφιέρωση άλλου τύπου. Δεν είναι δηλαδή ότι θα κάνεις και αυτό. Όλοι οι ρόλοι για μένα στο αρχαίο δράμα έχουν την ίδια δυσκολία. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ακριβώς ρόλοι. Είναι χαρακτήρες».

Μ.Σ Είσαι από τους τυχερούς ηθοποιούς που έζησες τα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης. Κι όχι μόνο. Αλλά πλέον οι αμοιβές τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με το τότε. Εσύ έχεις συμβιβαστεί με αυτό; Ποια είναι η σχέση σου με τα χρήματα;

Σ.Κ «Έχω συμβιβαστεί πια με το θέμα ότι οι αμοιβές μου έχουν μειωθεί στο μισό και κάτι λιγότερο και στις περισσότερες περιπτώσεις αργούν παρά πολύ να με πληρώσουν ή δεν με έχουν πληρώσει ακόμη. Η εφορία ξαφνικά έγινε δυσβάστακτη για όλους, που πια δεν ξέρεις αν σε συμφέρει να δουλεύεις, αν τα βάλεις κάτω».

Η σχέση μου με τον Θοδωρή; Λένε κακίες στην τηλεόραση για να υπάρχουν

Μ.Σ Σε ένα γρήγορο απολογισμό, θέλω να μου πεις, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση με το Θοδωρή, αν σου έκανε καλό, κακό ή απλά σου πέρασε αδιάφορα.

Σ.Κ «Ήταν περιττό».

Μ.Σ Είχες πάει στο Πρωινό του Αντ1 τις προάλλες. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό να σου ανοίγουν συζήτηση για τα προσωπικά σου.

Σ.Κ «Βέβαια, όπως είδες, δε με ρώτησαν τίποτα. Τα είπε όλα η Φαίη. Ερώτηση απάντηση και τελείωσε η εκπομπή».

Μ.Σ Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω. Από δω και πέρα έτσι σκοπεύεις να συνεχίσεις με αυτήν την στάση; Δηλαδή από κει που ο κόσμος γνώριζε την σχέση σου, κανείς δεν είχε το δικαίωμα να σου κάνει καποια ερώτηση, γιατί εσύ και ο Θοδωρής δεν είχατε δώσει το δικαίωμα να ασχοληθούν περαιτέρω. Μετά από την κοινή σας φωτογράφιση στο DownTown στο κρεβάτι, «κανιβαλίστηκε» το όλο θέμα από κάποιους δημοσιογράφους.

Σ.Κ «Εγώ δεν ξέρω ούτε πού κανιβαλίστηκε αυτό, ούτε πού έγιναν όλα αυτά, ούτε τα έχω δει. Ούτε με αφορά. Να το διαιωνίζουμε ότι κάποιοι είπαν κάτι. Καταρχήν θέλω τα ονόματά τους. Γιατί να απαντάω εγώ σε κάποιους; Και τι με νοιάζουν οι κάποιοι; Τι είπαν κιόλας δεν έχω καταλάβει».

Μ.Σ Ότι πουλήσατε την σχέση σας με αυτή τη φωτογράφιση για το θέατρο.

Σ.Κ «Μα δεν κάναμε φωτογράφιση στο κρεβάτι μας, κάναμε το promotion μιας ταινίας, ενός θεατρικού, που όχι μόνο παίζουμε το ζευγάρι, το promotion όλου του θεατρικού είναι ότι εγώ είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με τον Θοδωρή, η Μυρτώ Αλικάκη σε ένα άλλο κρεβάτι μαζί με τον Κάππα. Έτσι είναι η αφίσα της παράστασης. Εγώ με τον Θοδωρή έχουμε φωτογραφηθεί με χιλιάδες τρόπους τα τελευταία 12 χρόνια που δουλεύουμε μαζί είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση είτε στον κινηματογράφο. Έχουμε ξανακάνει φωτογράφιση για το Down Town, για την ταινία «Από έρωτα» με πυτζάμες στο κρεβάτι. Έχουμε χιλιάδες προβλήματα και θέλουμε κάτι για να γεμίζουμε τις εκπομπές. Γιατί κι αυτοί άνθρωποι είναι, πρέπει να βγάλουν τη δουλειά τους, να πουν κακίες για να υπάρχουν στην τηλεόραση. Γενικά στα πάνελ συνηθίζεται οι μισοί να έχουν το ρόλο του καλού και οι άλλοι μισοί το ρόλο του κακού, για να γίνεται κουβέντα. Αλλά δεν μπορώ να απαντάω σε κάποιους γενικώς. Και δεν ξέρω και ποιοι είναι, δεν τους είδα».

Φοβάμαι τα γηρατειά και το θάνατο

Μ.Σ Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;

Σ.Κ «Ελπίζω να μεγαλώνω και να το φιλοσοφώ το θέμα και να μη φρικάρω με αυτό που έρχεται. Γενικά φοβάμαι τα γηρατειά και το θάνατο».

Keywords
τσιπρας, σμαραγδα καρυδη, αλέξης τσίπρας, που ψηφίζω, η καθημερινή, down town, θεατρο, οφείλεται, καιρος, αθηνα, ελλαδα, mega, πήχη, alpha, star, εκλογες, σημαίνει, μετάφραση, απωθημένο, δραμα, ΑΝΤ1, town, πυτζάμες, συριζα, αλλαγη ωρας, eurobank alpha, alpha eurobank, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, εκλογες 2012, θεμα εκθεσης 2012, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, αμα, κοινωνια, αλέξης τσίπρας, κομματα, ελενη, βγαινουν, αμοιβες, οικονομικη κριση, μετάφραση, το θεμα, γνωμη, δημοκρατια, δουλεια, εφορια, ηθοποιος, θεμα, καθημερινη, μωρο, ονοματα, προγραμμα, τηλεοραση, ψεμα, ψεματα, ωρα, alpha, mega, star, αγορα, ανθρωπος, απλα, απωθημενα, αφισα, γινει, γινεται, γινονται, δωσει, εγινε, ευκολο, ειπαν, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκτιμηση, ελευθερια, ελπιδα, εβδομαδα, εργα, εποχη, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ζωνη, ιδια, ιδιο, ειδος, η καθημερινή, ιντερνετ, ηρεμια, θεατρα, θυμιζει, θοδωρης, κεφαλαιο, κυβερνηση, κομμα, λαθος, λεφτα, λεει ψεματα, λογια, λογο, ματια, μηδεια, μηνες, μητσοτακης, νοημα, παντα, ομορφη, ονομα, οφείλεται, παιδι, προβληματα, πρωινο, πυτζάμες, ρολοι, ρολο, σειρες, σιγουρα, συζητηση, σιριαλ, σπιτι, συχνοτητες, υγιεις, φυλακη, φυση, φτανει, φθορα, φορα, χαθηκε, ωρες, απωθημένο, βηματα, δικαιωμα, down town, ειδη, εκπομπες, γηρατεια, κακια, κομματι, κρεβατι, κυριακη, μεινει, μια φορα, πήχη, σημαίνει, town, θελω να, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα