Αποκαλυπτική η Fergie: Υπέφερα από ψυχώσεις και άνοια

13:24 7/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τον εθισμό της από τα ναρκωτικά και όσα προβλήματα αντιμετώπισε εξαιτίας της χρήσης αποκάλυψε η Fergie, η οποία μετά το διαζύγιό της από τον Josh Duhamel, αποφάσισε να ενώσει τα κομμάτια της και να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η εξάρτησή της από την κρυσταλλική μέθη ή μεθαμφεταμίνη, μία από τις φθηνότερες χημικές ναρκωτικές ουσίες, εξώθησαν την πρώην frontwoman των Black Eyes

Peas στον γκρεμό. Συμπτώματα παράνοιας, άνοιας, ψυχώσεις έφερε όταν έπιασε πάτο η Fergie όπως η ίδια αποκάλυψε στην πιο ειλικρινή συνέντευξη της καριέρας της.

«Είχα παραισθήσεις διαρκώς. Μου πήρε έναν χρόνο να βγει αυτό το πράγμα από τον εγκέγαλό μου ώστε να ηρεμήσω και να σταματήσω να βλέπω πράγματα. Απλώς καθόμουν κι έβλεπα μία σφήκα ή έναν λαγό να τρέχει πέρα δώθε» αναφέρει περιγράφοντας τα συμπτώματα από την ουσία που έκανε χρήση.

Η χρήση ναρκωτικών είναι πολύ διασκεδαστική ως τη στιγμή που παύει να έχει και τόση πλάκα. Αλλά ευγνωμονώ τη μέρα που μου συνέβη γιατί εκεί έγκειται η δύναμή μου, η πίστη μου και η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο” συνέχισε.
Η Fergie ανακοίνωσε το διαζύγιό της έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου τον Σεπτέμβριο,.
“Μόλις κυκλοφόρησα το πρώτο σόλο μου άλμπουμ σε 11 χρόνια και το προωθώ. Οπότε συμβαίνουν πολλά στη ζωή μου. Γι αυτό θέλαμε να προσαρμοστούμε στον χωρισμό προτού τον ανακοινώσουμε επισήμως. Για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά για χάρη του παιδιού μας”

The post Αποκαλυπτική η Fergie: Υπέφερα από ψυχώσεις και άνοια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα