Αποκάλυψη: Τι έγινε στην πτήση που οδήγησε στο διαζύγιο Τζολί-Πιτ;

09:13 4/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Εδώ και μήνες υπάρχει μία έντονη φημολογία γύρω από το διαζύγιο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με όσα υπαινίχθηκε η σταρ, ο σύζυγός της έπινε και ήταν βίαιος με τα παιδιά τους. Μάλιστα, λέγεται ότι αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν ένα χαστούκι που έδωσε ο Πιτ στον Μάντοξ. Η Τζολί δεν καθυστέρησε, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και διεκδίκησε την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών της.

Έπειτα από μήνες, το

περιοδικό UsWeekly ρίχνει λίγο φως στο τι ίσως συνέβη στην πτήση που οδήγησε στο διαζύγιο των δύο σταρ. Πάντως, όπως επιβεβαιώνεται η Αντζελίνα Τζολί ήθελε μήνες να πάρει διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, απλώς έπειτα από εκείνο το ταξίδι έλαβε αμέσως την απόφαση.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το περιοδικό ο Μπραντ Πιτ είχε πιει πάρα πολύ και η Τζολί ήταν έξαλλη μαζί του. Το αεροσκάφος έκανε μία στάση για ανεφοδιασμό στη Μινεσότα ενώ μία ώρα πριν από την προσγείωση εκεί η Αντζελίνα τον προειδοποίησε να ξεμεθύσει. Ενώ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο οι υπάλληλοι αναφέρουν ότι άκουγαν τη σταρ να ουρλιάζει στον Πιτ. Εκείνος κατέβηκε και φέρεται να ανακουφίστηκε στην πίστα. Μάλιστα, σημειώνεται ότι πήρε να οδηγήσει ένα βυτιοφόρο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα του αεροδρομίου.

Όταν το ταξίδι συνεχίστηκε για το Λος Άντζελες τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Φαίνεται πως ο 15χρονος Μάντοξ παρενέβη να σταματήσει τον καυγά των γονιών του κι εκεί ο Μπραντ Πιτ τον χαστούκισε κατά λάθος.Η Τζολί δεν θέλησε να καλέσει την αστυνομία. Μόλις προσγειώθηκαν φυγάδευσε τα παιδιά με άλλο αυτοκίνητο και τον έδιωξε από τη ζωή τους. Εκείνος πήρε άλλο αυτοκίνητο και έφυγε.

Σε συνέντευξή του στο GQ για το καλοκαίρι του 2017 ο Πιτ παραδέχθηκε ότι έπινε πάρα πολύ και είχε ξεφύγει, ενώ πλέον το έκοψε και παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα