Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη: Πολτοποίησαν κουταβάκια

12:13 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Απόλυτη φρίκη! Άγνωστοι πολτοποίησαν και πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Οι μαρτυρίες, όπως τις κατέγραψε χθες ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV, για το πώς κατέληξαν τα σκυλάκια στους κάδους προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή και αποστροφή. Οι περιγραφές διερχόμενων πολιτών είναι ανατριχιαστικές.
Συγκεκριμένα,

το μεσημέρι του Σαββάτου διερχόμενο φορτηγάκι, σταμάτησε μπροστά από του κάδους. Ο ενήλικος οδηγός έδωσε οδηγίες σε ανήλικο, που βρισκόταν στην καρότσα, για να ξεφορτωθεί μια ύποπτη σακούλα. Όταν πήγαν στους κάδους βρήκαν μέσα στην σακούλα τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια. Όχι ζωντανά όπως περίμεναν, αλλά πλήρως πολτοποιημένα αφού είχαν προηγουμένων χτυπηθεί με ξύλα ή πέτρες στο κεφάλι. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και περισυνέλλεξαν ένα πλαστικό γάντι που υπήρχε στη σακούλα για να το παραδώσουν στις αρχές.
Σοκαρισμένη και οργισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου ζητά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που δεν δίστασε να εμπλέξει και ένα ανήλικο παιδί στην κτηνωδία του.
Αστυνομικοί διενεργούν έρευνες και αναζητούν πόρτα – πόρτα στοιχεία για την ταυτότητα του οδηγού.

The post Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη: Πολτοποίησαν κουταβάκια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα