Ανατροπή στο Survivor 2 – Έτοιμοι για το πάρτι της ένωσης

12:23 24/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Για το πάρτι της ένωσης ετοιμάζονται στο Survivor 2, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η ένωση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, όταν Διάσημοι και Μαχητές θα αρχίσουν να μράζονται την ίδια παραλία.

Για το πάρτι, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται οι πρώην παίκτες του πρώτου Survivor, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Όπως δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση από την παραγωγή για το τι θα γίνει και αν θα αγωνιστούμε.

Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μου ζητήθηκε να πάρω μαζί μου και τα ρούχα που φορούσα πέρυσι. Άρα, ίσως η παραγωγή να έχει στο μυαλό της κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από το περσινό Survivor με τη λεζάντα: «My way… On my way, to Dominican Republic».

My way…On my way,to Dominican Republic…σε 2 μερες#survivor2018 #σαρβαιβορ #hraniolas #drhraniolas #hran #survivor2017 #survivor2045 #survivor325π.χ #αγωνισματα #επαθλα #φαγιά #πεινα #ιδρωτιλα #μπαντανες #μπανανες #ασυλια #ασιτια #καλοπεραση #ηφτωχιαθελεικαλοπεραση #αγιοσδομινικος #αηγιωργης #παραλια #ζέστα #μαγιοχαμενο #μαγιονεζα #αυτά

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on Apr 19, 2018 at 2:29pm PDT

Έχω έρθει στον παράδεισο,έχω αγκαλιά αυτόν τον απίθανο τύπο και γιορτάζω….Τι άλλο να ζητήσω ο άνθρωπος;;;;#γιορτη #σχόλη #αηγιωργης #γιωργης #γιωργαρας #γιωργαινα #κυραγιωργαινα #ηζωηειναιωραια #robertobeningni #lavitaebella #χρονιαπολλα #μερικριστμας #εντεχαπινιουγιαρ #κερναω #μπιρονια #φχαριστω

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on Apr 22, 2018 at 3:20pm PDT

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί για το πάρτι και ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος.

The post Ανατροπή στο Survivor 2 – Έτοιμοι για το πάρτι της ένωσης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα