Αγωγή κακοδικίας για τη Novartis από τη Ράικου κατά της Τουλουπάκη

22:20 7/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην αντεπίθεση πέρασε η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που διετέλεσε επί χρόνια επικεφαλής στην Εισαγγελία Διαφθοράς και κατέθεσε αγωγή κακοδικίας στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας κατά της συναδέλφου της Ελένης Τουλουπάκη η οποία μάλιστα τη διαδέχθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς.
Η κα Ράικου επικαλείται παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα

με πληροφορίες η Ελένη Ράικου προσέφυγε στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας μαζί με τον σύζυγό της ιατρό Λάζαρο Καρνέση, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν στη λίστα των γιατρών που ελέγχονται για την υπόθεση της Novartis.

Για τη διαρροή των σχετικών πληροφοριών οι προσφεύγοντες θεωρούν υπεύθυνη την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, όπως και συνεργάτες της και για το λόγο αυτό κατέθεσαν και την αγωγή ζητώντας αποζημίωση.

The post Αγωγή κακοδικίας για τη Novartis από τη Ράικου κατά της Τουλουπάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα