Νέα προθεσμία πήρε ο Ηλίας Ψινάκης για το Μάτι

11:59 7/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Νέα προθεσμία για τις 21 Νοεμβρίου ζήτησε και πήρε δια του δικηγόρου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος είναι ένας από τους 21 υπόπτους που έχουν κληθεί από τους εισαγγελείς που ερευνούν τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι η οποία στοίχισε τη ζωή, τον περασμένο Ιούλιο, σε 99 ανθρώπους.

Σε εξηγήσεις έχει κληθεί ια τις 8 Νοεμβρίου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα στελέχη

των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στη λίστα των «υπόπτων».

Οι εισαγγελείς αναμένουν επίσης τα στοιχεία που έχουν ζητήσει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στις συνομιλίες των αρμοδίων για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς. Μέσα από τα στοιχεία αυτά, εκτιμάται ότι θα μπορούν να διαπιστώσουν… ιδίοις όμμασι το επίπεδο της συνεννόησης αλλά και του συντονισμού που υπήρξε προτού προχωρήσουν στην ποινική αποτίμηση της υπόθεσης με την άσκηση ποινικών διώξεων.

Πηγή: dikastiko.gr

The post Νέα προθεσμία πήρε ο Ηλίας Ψινάκης για το Μάτι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα