Μητσοτάκης και Φώφη σε Τσίπρα; Πόσες φορές είδες Μαρινάκη;

17:57 2/5/2018 - Πηγή: Aixmi

H NΔ κάλεσε το Μέγαρο Μαξίμου να ενημερώσει τους πολίτες «πόσες φορές έχει συναντηθεί ο πρωθυπουργός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τι ακριβώς συζήτησαν», ενώ απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε και το Κίνημα Αλλαγής.

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει πια πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που συναλλάσσονται με συγκεκριμένα συμφέροντα, επιδιώκοντας να κτίσουν το δικό τους καθεστώς», αναφέρει η ΝΔ και μιλά για «τα βοσκοτόπια για τις τηλεοπτικές άδειες, τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με σπεσιαλίστες των off-shore, οι

χαριστικές ρυθμίσεις σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και η φορολογική ασυλία στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου».

Ταυτόχρονα, το κόμμα τού Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζει «μνημεία θράσους και πολιτικής αθλιότητας» τις κυβερνητικές ανακοινώσεις που αποκάλεσαν τον εφοπλιστή ως «πολιτικό καθοδηγητή τού κυρίου Μητσοτάκη». Ενώ καλεί τον κ. Μαρινάκη «να πει δημοσίως ποια είναι η βοήθεια που προσέφερε στην κυβέρνηση, όπως υποστήριξε στην δημόσια επιστολή του».

Από την πλευρά του το Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί την κυβέρνηση έσπευσε να προδικάσει τον μεγαλοεπιχειρηματία και αναρωτιέται ειρωνικά: «Τι συζήτησαν Τσίπρας-Μαρινάκης; Για την καταπολέμηση της διαπλοκής; Και με ποιον τρόπο βοήθησε ο επιχειρηματίας; Με καλά λόγια; Περιμένουμε καθαρές απαντήσεις. Και όχι για μια ακόμα φορά την μπάλα στην εξέδρα».

Μητσοτάκης και Φώφη σε Τσίπρα; Πόσες φορές είδες Μαρινάκη;

The post Μητσοτάκης και Φώφη σε Τσίπρα; Πόσες φορές είδες Μαρινάκη; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα