Αφίσες για τη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη- Συλλήψεις σε Γρεβενά και Κοζάνη

12:14 16/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για αφισοκόλληση σε Γρεβενά και Κοζάνη.Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, πρόκειται για τέσσερις άντρες, δύο σε κάθε περιοχή.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη.

Τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας, ομάδες πολιτών έχουν αναρτήσει αφίσες με βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν

υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο μεταξύ, νέες αφίσες με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και με σύνθημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» αναρτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της πόλης.

Στις αφίσες είναι οι Σωκράτης Φάμελλος, Σταύρος Θεοδωράκης, Τριαντάφυλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλίδης, Τάσος Κουράκης, Κώστας Ζουράρις, Μάρκος Μπόλαρης.

Αφίσες αναρτήθηκαν εκτός από τα διάφορα σημεία της πόλης, Λευκό Πύργο, άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, ΑΠΘ, και στις εισόδους των γραφείων των βουλευτών. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι σήμερα το πρωί πολλές αφίσες έχουν ήδη αφαιρεθεί.

Πηγή: voria.gr

The post Αφίσες για τη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη- Συλλήψεις σε Γρεβενά και Κοζάνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα