Τα ζώδια της Τετάρτης 16ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, ισορροπήστε τον συναισθηματικό σας κόσμο και αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας, χωρίς να επιτρέπετε στους γύρω σας, να εισβάλλουν στις τελικές σας αποφάσεις. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας. Λέοντες, η επιμονή και η ψυχική αντοχή, να πετύχετε τα σχέδιά σας, σας κάνουν έναν εξελισσόμενο άτομο.

ΚΡΙΟΣ

Οι συμβουλές που θα δεχθείτε σήμερα, από άτομα που εμπιστεύεστε, ίσως είναι για σας σταθμός ζωής γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συζητήσεις επομένως που θα γίνουν, προσέξτε να είναι εποικοδομητικού χαρακτήρα και να σας ανοίξουν το

πνεύμα, δημιουργώντας έτσι έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, μην παρασύρεστε από την φιλοδοξία και τις παρορμητικές κινήσεις, που δεν έχουν βάσεις να στηριχτούν. Μπορείτε να απογειώσετε τις ικανότητες σας, εφόσον στηριχτείτε σε δεδομένα που μπορούν να προβάλουν τα σχέδια σας, ως καινοτόμα και διπλωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, δεν έχετε την καθαρότητα σκέψης να αποφασίσετε, για ζητήματα που αφορούν το μέλλον σας, διότι μία αστάθεια θα χαρακτηρίσει τις σκέψεις σας. Ο διχασμός των αποφάσεων, ίσως οφείλεται στην ευαισθησία σας, η οποία μπορεί να δώσει το έναυσμα στους άλλους γύρω σας, να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα έχουν μία σταθερή πορεία, αξιοποιώντας σωστά τις συνεργασίες που σας προτείνονται αυτή την περίοδο. Αποδεσμευτείτε από παλιά κατεστημένα, που υπάρχουν έντονα στις σκέψεις σας, δημιουργώντας σας αναποφασιστικότητα για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε μία είδηση, η οποία να μην είναι ευχάριστη και θα σας αποθαρρύνει από τα νέα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας. Αφήστε το φιλικό σας περιβάλλον να βοηθήσει, βγάζοντας σας από ένα αδιέξοδο, εφόσον οι συμβουλές που θα σας δοθούν θα είναι στηριγμένες σε σοβαρές και ώριμες σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, έχετε το σθένος να δείξετε την αποφασιστικότητα σας και να είστε αυστηροί στις διαπραγματεύσεις σας. Η κίνηση αυτή, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας και έχετε την ευχέρεια να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντιξοότητα συμβεί στην πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεση να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει, είναι αρκετά έντονη σήμερα και η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας, για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Κινηθείτε σε ήπιους τόνους και μην αφήσετε τις συζητήσεις, να πάρουν αρνητική τροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με κληρονομικά ή με ασφάλειες, μπορούν να σας απασχολήσουν σήμερα και να σας απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Η άθληση ή οι περίπατοι στην φύση, θα σας φορτίσουν με θετική ενέργεια και θα σας επαναφέρουν σε μία ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τρυφερές στιγμές που θα εξελιχθούν με τον σύντροφό σας, οφείλονται στην ζωντάνια και την ερωτική σας διάθεση. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις όμως, που μπορούν να παρουσιάσουν μία δεύτερη εικόνα, η οποία δεν αντιστοιχεί στην προσωπικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας, τον οποίο θα παραμελήσετε για σήμερα, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η διασκέδαση είναι αυτή, που σας απεγκλωβίζει από την ρουτίνα και σας δίνει θετική ενέργεια. Θυμηθείτε η χαρούμενη διάθεση, μπορεί να προσπεράσει οποιαδήποτε πρόκληση εξελιχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, μπορούν σήμερα να πάρουν μορφή, λόγω της αποφασιστικότητας και της σταθερότητας που σας διέπει. Δώστε στα σχέδιά σας, τον απαραίτητο χρόνο για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλετε και μειώστε λίγο τις δράσεις που δεν αντιστοιχούν σε ένα σημείο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εκνευρισμός σήμερα, σας συνοδεύει σε συζητήσεις που κάνετε με το κοντινό σας περιβάλλον και γεννά μία αρνητική ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Ασχοληθείτε με δημιουργικές ή αθλητικές δραστηριότητες, που μπορούν να αποβάλλουν τις αρνητικές σκέψεις και να αισθανθείτε μία ευεξία και γαλήνη.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα