Αφγανός μετανάστης βίασε και σκότωσε την 19χρονη κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ

21:36 5/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ένας 17χρονος Αφγανός αιτών άσυλο συνελήφθη μετά τη σοκαριστική ομολογία του ότι δολοφόνησε αφού πρώτα βίασε τη 19χρονη κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Maria Ladenburger, φοιτήτρια ιατρικής βιάστηκε και δολοφονήθηκε λίγη ώρα αφού αποχώρησε από ένα φοιτητικό πάρτυ στο Φράιμπουργκ στις 16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η δίκη του 17χρονου Αφγανού θα γίνει τον επόμενο χρόνο.

Η 19χρονη Maria Ladenburger εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων και σπούδαζε ιατρική σε πανεπιστήμιο της πόλης Φράιμπουργκ.
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν γνώριζε τον δολοφόνο της. Η Maria ήταν κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, ο οποίος είναι διακεκριμένος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στις 26 Οκτωβρίου ο πατέρας της και η μητέρα της Frederika τίμησαν τη μνήμη της με έναν επικήδειο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine: «Η 19χρονη Maria ήταν η μοναδική ακτίνα φωτός για την οικογένειά μας και έτσι θέλουμε να παραμείνει. Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το δώρο που μας έκανε. Τώρα ξέρουμε πως είναι ασφαλής μαζί του».

O δολοφόνος του κοριτσιού εκτιμάται ότι είχε φθάσει στη Γερμανία ανάμεσα στο 1 εκατομμύριο μετάναστες που έφθασαν στη Γερμανία το 2015 και ζούσε με θετή οικογένεια χωρίς να έχει σημειωθεί κάτι αξιοπρόσεκτο.

Keywords
Αναζητήσεις
afganos biase germanida
Τυχαία Θέματα