Survivor: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για ημιτελικό – τελικό

13:21 10/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού από εδώ και στο εξής, μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Χάρη Γιακουμάτου από το Survivor, ανακοίνωσε στους 4 παίκτες που έχουν απομείνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το σημερινό αγώνισμα θα κρίνει κατά 50% το ποιοι θα περάσουν απευθείας στον ημιτελικό. Δύο θα περάσουν, ενώ οι δύο σημερινοί «χαμένοι» θα πάνε στον προημιτελικό και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης: «Θέλω να σας αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό που είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο

αγώνισμα που θα κάνετε οι τέσσερις που θα απομείνετε μέσα στο παιχνίδι. Και είναι ίσως το πιο σημαντικό αγώνισμα όλης της χρονιάς. Ποιος είναι ο λόγος που είναι το πιο σημαντικό αγώνισμα; Οι τέσσερις που θα απομείνετε μετά τη σημερινή αποχώρηση θα παίξετε ουσιαστικά στον μεγάλο τελικό. Αυτός ο σημαντικός αγώνας, ο μεγάλος τελικός θα στείλει δύο από εσάς στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα. Οι δύο νικητές του συγκεκριμένου αγωνίσματος που θα πάνε στον ημιτελικό, ενώ οι δύο που δεν θα κερδίσουν θα πάνε στον προημιτελικό και θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Δύο από εσάς μπορείτε να γλιτώσετε την πρώτη ψηφοφορία και να πάτε απευθείας στον ημιτελικό της δεύτερης ημέρας».

Το βίντεο από το zappit

The post Survivor: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για ημιτελικό – τελικό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα