Οι διασώστες έβγαλαν και δέκατο παιδί από το σπήλαιο- Συνεχίζουν για τους άλλους δύο

12:53 10/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη φάση της επιχείρησης διάσωσης στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης. Τα 10 από τα 12 αγόρια που παγιδεύτηκαν μαζί με τον προπονητή τους σε έναν λαβύρινθο πλημμυρισμένων σπηλαίων στη βόρεια Ταϊλάνδη διασώθηκαν μετά από τρεις διαδοχικές επιτυχημένες επιχειρήσεις διάσωσης.

Reuters reporting TENTH person seen carried out from #thamluangcave. If confirmed, there are just three Wild Boar team members of the original

13 still to emerge from the cave, followed by the courageous army medic and 3 NavySEALS who have stuck with these boys thru their ordeal https://t.co/w0D702aEhq

— amanda hodge (@hodgeamanda) July 10, 2018

Νωρίτερα το πρωί με την έναρξη της επιχείρησης, άλλο ένα αγόρι, το ένατο στη σειρά, φαίνεται πως βγήκε σώο από το σπήλαιο τής Ταϊλάνδης, όπως μετέδωσαν τοπικοί δημοσιογράφοι που είδαν ένα ασθενοφόρο να απομακρύνεται με ταχύτητα. Άλλα ΜΜΕ ανέφεραν ότι και τα υπόλοιπα 3 παιδιά, όπως και ο προπονητής τους, κινούνται προς την έξοδο με τη βοήθεια των διασωστών και έχουν περάσει τα δύσκολα σημεία.

Η τρίτη φάση της επιχείρησης στις 06:08 ώρα Ελλάδας. Στόχος των σωστικών συνεργείων να βγάλουν και τους πέντε σήμερα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Η βροχή που έπεσε νωρίτερα δεν προκάλεσε προβλήματα στον σχεδιασμό. 19 δύτες, μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης αλλά και ξένοι ειδικοί, μπήκαν στον δαίδαλο των πλημμυρισμένων σπηλαίων.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι 2 από τα παιδιά έχουν παρουσιάσει συμπτώματα πνευμονίας.

Οι διασώστες έβγαλαν και ένατο παιδί από το σπήλαιο- Συνεχίζουν και για τους άλλους 3

The post Οι διασώστες έβγαλαν και δέκατο παιδί από το σπήλαιο- Συνεχίζουν για τους άλλους δύο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα