O μακελάρης της Φλόριντα είχε αποβληθεί από το σχολείο λόγω επιθετικής συμπεριφοράς

13:50 15/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Πρώην μαθητής του σχολείου, στο οποίο έσπειρε τον θάνατο ήταν ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ. Ο νεαρός εισέβαλε στο σχολείο και άνοιξε πυρ με ένα ημιαυτόματο τουφέκι σκοτώνοντας 17 ανθρώπους, σε ένα μακελειό, από τα χειρότερα στις ΗΠΑ τα τελευταία 25 χρόνια.


Ο νεαρός όπως διαπιστώθηκε ήταν φοιτητής του σχολείου της νοτιοανατολικής Φλόριντα και είχε αποβληθεί για λόγους συμπεριφοράς, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα καθώς λίγες μέρες

πριν είχε αναρτήσει σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης «πολύ ανησυχητικά» μηνύματα, ενώ συμμαθητές του έκαναν λόγο για ένα προβληματικό άτομο, το οποίο είχε εμμονή με τα όπλα και πολλές φορές εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά απειλώντας ακόμα και συμμαθητές του. «Όλοι το ήξεραν και μάλιστα αστειευόμασταν ότι αυτός μια μέρα θα πυροβολήσει το σχολείο» δήλωσε πρώην συμμαθητής του.

«Ήταν τρελός για τα όπλα» ανέφερε ο 18χρονος Τσαντ Γουίλιμας που ανέφερε ότι ο 19χρονος ότι δεν είχε πολλούς φίλους και ζούσε απομονωμένος. Αλλά και ο δάσκαλος των μαθηματικών του Τζιμ Γκαρντ ανέφερε ότι είχε φήμη για κακή συμπεριφορά και το σχολείο είχε ενημερωθεί για τις απειλές του για αυτό και τον είχε αποβάλει.

Αλλά και ο σπουδαστής Μάθιου Γουόκερ που τον χαρακτήρισε «άρρωστο» και παρέπεμψε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα που είναι γεμάτοι με όπλα και μαχαίρια. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης βασάνιζε και σκότωνε ζώα.

The post O μακελάρης της Φλόριντα είχε αποβληθεί από το σχολείο λόγω επιθετικής συμπεριφοράς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα