Ο Ρουβίκωνας «προειδοποιεί» τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου- Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ

11:08 15/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛΑΣ ενόψει του… ματς ανάμεσα στον Ρουβίκωνα και τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με την ουκρανική ομάδα στο ΟΑΚΑ σήμερα μετά τη χθεσινή παρέμβαση της αναρχικής ομάδας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εξέδωσαν ανακοίνωση, προειδοποιώντας για «σαφές μήνυμα» στους οπαδούς της ουκρανικής ομάδας. Μεταξύ άλλων, ο Ρουβίκωνας χαρακτηρίζει

τους οπαδούς της ομάδας «Ουκρανούς φασίστες του «Δεξιού Τομέα»» των οποίων «η παρουσία είναι πρόκληση για όλο τον αντιφασιστικό κόσμο».

«Αυτοί οι φασίστες έρχονται στην Ελλάδα ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της 15ης Φλεβάρη.
Είναι καθήκον πρώτα από όλα των αντιφασιστών στις κερκίδες, ανεξάρτητα ποιά ομάδα υποστηρίζουν να αντιπαρατεθούν και να δώσουν ένα σαφές μήνυμα στον φασιστικό οχετό του ‘’Δεξιού τομέα’’» σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ΕΛΑΣ έχει τεθεί σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων. Η ουκρανική ομάδα έχει πάρει 500 εισιτήρια για τους οπαδούς της, που έχουν καταλύσει σε διαφορά ξενοδοχεία. Η αστυνομία έχει συνεννοηθεί με την ομάδα για συντεταγμένη μετακίνησή στο ΟΑΚΑ όπου παίζουν με την Ένωση για το Europa League.

The post Ο Ρουβίκωνας «προειδοποιεί» τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου- Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα