Nικολόπουλος: Θα απέχω από τη ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα αν…

13:22 8/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Να απέχει από τη ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα προειδοποίησε εκ νέου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως τόνισε στο Βήμα Fm, σε περίπτωση που έρθουν στη Βουλή σε ένα άρθρο, δεν θα έχει άλλο τρόπο να αντιδράσει από το να απέχει της ψηφοφορίας.

«Ξέρω ότι θα τα φέρουν σε ένα άρθρο. Σας λέω λοιπόν από τώρα την είδηση: Η εισήγηση

μου θα λεει «ένα άρθρο εσείς και μέσα όλα, κακά και καλά»; Τοποθέτηση στη Βουλή για ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα και ενδεχομένως ηχηρή απουσία, αφού δεν μπορώ να εκφραστώ. Πρέπει να βρούμε τρόπους, όπως η εξουσία βρίσκει τρόπους να σε παγιδεύσει και σου λεει «ή όλα ή τίποτα», τα παίρνεις όλα μαζί πακέτο» σημείωσε.

Σε επισήμανση του δημοσιογράφου ότι το έκαναν και οι προηγούμενοι, ο κ. Νικολόπουλος απάντησε: «Έχετε δίκιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστό. Η παρούσα κοινοβουλευτική θητεία θα έπρεπε να διαφέρει από την προηγούμενη.»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου ότι δεν επιθυμεί την επιστροφή του Νικολόπουλου στη ΝΔ, αν εκλεγεί πρόεδρος της παράταξης.

«Ξεκίνησε τη μέρα του με ένα τουίτ λες και του είπε κανένας ότι έχω εγώ καμία σχέση με εκείνον ή εκείνος με εμένα! Εγώ αυτοδημιούργητος, εκείνος άμα του αφαιρέσεις το Μητσοτάκης τι μένει; Μένει τίποτα; Έγραψε ότι αν ποτέ, λέει, γίνει αρχηγός, αν ποτέ και δεν ξέρω σε ποιο κόμμα – φαντάζομαι όχι στο δικό μας το κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία τη δικιά μας την κανονική, όχι τη μαϊμού, όχι τη μεταλλαγμένη, όχι μουσαφιραίοι που ήρθαν χθες και ήρθα τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, μην τρελαθούμε… Είναι γέννημα θρέμμα… Είναι όπου ήταν ο πατέρας του. Εν πάση περιπτώσει, θα περίμενα πολύ και τον περιμένω και σήμερα να πει ότι θα μπει μπροστά στη μάχη της διαπλοκής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα