Mπουτάρης προς Χρυσαυγίτες: Θα καλέσω την αστυνομία!

09:59 16/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Nα καλέσει την αστυνομία προκειμένου να συλλάβει τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή απείλησε ο Γιάννης Μπουτάρης κατά την σημερινή συνεδρίαση του σώματος. Ο λόγος; Ότι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς παράταξης στο ΔΕ Αρτέμης Ματθαιόπουλος βιντεοσκοπούσε την συνεδρίαση.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Ματθαιόπουλος υποστήριξε ότι στην ημερήσια διάταξη «υπάρχουν 158 διαφορετικές

ενότητες. Το θεωρούμε άσκοπο και μη παραγωγικό. Μάλιστα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα θέματα αυτά. Αναζητήσαμε πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε πολλά πράγματα».

Ο πρόεδρος του σώματος Παναγιώτης Αβραμόπουλος απάντησε ότι «πρόκειται για θέματα και όχι για ενότητες και για όλα υπάρχουν διαθέσιμες οι εισηγήσεις και μάλιστα σας αποστέλλονται και σε ηλεκτρονική μορφή».

Τότε έγινε αντιληπτό ότι ο Χρυσαυγίτης Ματθαιόπουλος κατέγραφε σε βίντεο την συνεδρίαση και ο πρόεδρος αντέδρασε άμεσα:«Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση εδώ μέσα. Μόνο κάμερες της Δημοτικής Τηλεόρασης επιτρέπονται. Υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη», είπε υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι και στην προηγούμενη περίοδο είχε προκύψει το ίδιο θέμα: «Το ξεκαθαρίσαμε και υπήρχε κάμερα εδώ μέσα. Μη ξεκινάμε έτσι».

Τότε παρενέβη ο Γιάννης Μπουτάρης λέγοντας πως «ο χρυσαυγίτης ή θα καταθέσει την κάμερα ή θα καλέσουμε την αστυνομία για να καταγγείλουμε την παράβαση». Τότε ο Ματθαιόπουλος συμμορφώθηκε και το επεισόδιο έληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα