Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/9/14)

09:16 16/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Οι δύσκολες όψεις του Άρη αλλά και του Ερμή με τον Ουρανό σας δίνουν μια αίσθηση ανολοκλήρωτων επιθυμιών και γενικά δεν σας αφήνουν να στοχεύσετε ψηλά. Επίσης το τετράγωνο Σελήνης Ήλιου σας στερεί την αυτοπεποίθησή σας και μάλιστα σε μια μέρα που την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Πάρτε βοήθεια από τους ανθρώπους που ξέρετε με βεβαιότητα ότι σας αγαπούν και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Μια πολύ έντονη συναισθηματικά ημέρα, που σας δίνει την δυνατότητα να εκφράσετε με πολλούς τρόπους την αγάπη σας και να εισπράξετε επίσης αγάπη από το περιβάλλον σας. Επαγγελματικά τα πράγματα δείχνουν

ότι βγαίνουν από το τέλμα και κάποιες δυνατές συνεργασίες μπορεί να σας ανοίξουν καινούριες πόρτες. Με μικρό καλάθι αισιοδοξίας για να μην απογοητευτείτε αλλά με αποφασιστικότητα, μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σας δίνει το πιο ξεκάθαρο μήνυμα που μπορεί. Σας απομακρύνει από τον εγωιστικό παροξυσμό του Ουρανού στον Κριό και σας φωτίζει το δρόμο των συνεργασιών και της αλληλεγγύης που επιτάσσει ο Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό, με τον οποίο ο Ερμής θα βρεθεί σήμερα σε σύνοδο. Η λογική σας και η ευφυΐα σας είναι τα όπλα σας όπως και η διαίσθησή σας. Έχετε εύνοια και τύχη και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Σας περιμένει μια ημέρα βαριάς και άδικης αυτοκριτικής. Όλα όσα έχετε καταφέρει και όλο το πλέγμα των σχέσεών σας, θα σας φανεί ότι δεν επαρκούν για να καλύψουν το εσωτερικό σας κενό. Εστιάστε σε απλές χαρές, πείτε όχι στην απομόνωση που σας επιβάλλει η καρδιά σας και βγείτε με ανθρώπους που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας σέβονται. Προσέξτε, είναι επικίνδυνο να ζορίζετε τόσο πολύ τον εαυτό σας, κάντε ό,τι μπορείτε για να πάρετε βοήθεια από τους ανθρώπους σας.

Λέων

Βαρύ το κλίμα για τα αισθηματικά σας σήμερα, με το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης να σας δίνει την αίσθηση ότι ο εαυτός σας κύρια, αλλά και όλοι οι άλλοι, σας προδίδουν. Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας και τη σχέση σας με το παρελθόν έρχονται επιτακτικά στην επιφάνεια και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά. Κάντε τον απολογισμό σας, αλλά μην βυθιστείτε σε κύκλους ερωτήσεων και ενοχών ή εκρήξεις εγωισμού.

Παρθένος

Μια πολύ καλή ημέρα για τους Παρθένους, με τον Ερμή να σας κάνει δώρο το άπλετο φως που διαχέει στο πεπρωμένο . Έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχεδόν τα πάντα, να συνεργαστείτε πολύ καλά με όλους, η γοητεία σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα νιώθετε μια αίσθηση αποστολής και καθήκοντος, παίρνετε αποφάσεις πολύ σημαντικές και διασαφηνίζετε τις απόψεις σας και τις θέσεις σας. Εξαιρετική ημέρα για όσους ασχολούνται με την έρευνα ή έχουν κοινωνική δράση .

Ζυγός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πάντα στις σχέσεις σας, αλλά και να κάνετε μακρόπνοα και πολύ πετυχημένα σχέδια . Σε συνεργασία με άλλους, αλλά και με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, αφήνετε πίσω τις αναβολές και τις αναστολές, σηκώνετε τα μανίκια και δουλεύετε με πολύ εντατικούς ρυθμούς. Αυτό βέβαια θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Μια έντονη εσωτερική φόρτιση που νιώθετε, αλλά και ένα πέπλο καχυποψίας που απλώνεται πάνω από τις σχέσεις σας και τα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν να αισθανθείτε αρκετά άβολα σήμερα. Δεν έχετε το ψυχικό σας δυναμικό φορτισμένο θετικά, έχετε μάλλον πολλές εκροές ενέργειας που σας κουράζουν. Στρέψτε την προσοχή σας σε κάτι που να σας ευχαριστεί πολύ και μην δίνετε σημασία στην διαίσθησή σας, σήμερα σας παίζει παιχνίδια.

Τοξότης

Σας περιμένει μια πολύ όμορφη και θετική ημέρα. Έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε και πώς θα το πετύχετε, αν και ίσως να μην έχετε και πολύ πίστη στον εαυτό σας. Κι όμως, όλα θα πάνε σε πολύ καλό δρόμο, ακόμα κι αν εσείς νομίζετε ότι δεν μπορείτε να επέμβετε στην ροή των εξελίξεων, η πραγματικότητα θα αποδειχτεί πολύ πιο εύκολη. Ευνοείστε πάρα πολύ και συναισθηματικά, παίρνετε ισχυρές αποδείξεις της αγάπης από πρόσωπα που σας συγκινούν και νιώθετε ότι η ζωή σας χαμογελάει.

Αιγόκερως

Μια έντονη παρόρμηση να κινητοποιηθείτε και να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί με άλλους ανθρώπους για μια κοινή συνεργασία είναι το στίγμα της σημερινής ημέρας. Όντως, τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Ερμής και η Αφροδίτη σας βοηθούν πάρα πολύ να κάνετε σχεδόν τα πάντα. Αισθηματικά ίσως να νιώθετε λίγο φορτισμένοι, έχετε την ανάγκη να πάτε ένα βήμα παραπέρα τις σχέσεις σας και μπορείτε με ειλικρίνεια και δύναμη να το πετύχετε.

Υδροχόος

Έχετε αντιφατικές επιρροές και αυτό σήμερα θα σας κουράσει. Από την μια μεριά δέχεστε καλά μηνύματα σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας αλλά και τα προσωπικά σας και από την άλλη δεν είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Πολλά από τα σχέδιά σας αποδεικνύονται άκαιρα και δεν έχετε τον τρόπο να τα επικοινωνήσετε σωστά, οπότε έχετε αναβολές και καθυστερήσεις. Κάντε υπομονή, ο Ουρανός σύντομα θα σας δείξει καλύτερο πρόσωπο.

Ιχθείς

Ο Ερμής βοηθάει σήμερα να θέσετε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας, αλλά και να δείτε καθαρά τις δυνατότητές σας. Από την άλλη μεριά κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και με τον εαυτό σας και με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Έχετε πια καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους είχατε εκτιμήσει, είναι πιο κοντά σας και πιο χρήσιμοι από ό,τι περιμένατε, ενώ άλλοι που τους είχατε για δεδομένους συμμάχους έχουν απομακρυνθεί ή και σας έχουν βλάψει. Όσο και να είναι δυσάρεστες οι αποκαλύψεις, είναι καλύτερες από το να είστε σε άγνοια και σκοτάδι.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα