Mega-Παραιτήθηκε το Δ.Σ για να εκλεγεί νέο-Θα πληρωθεί δώρο Πάσχα;

19:49 24/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου γράφαμε ότι επίκειται γενική συνέλευση τού Mega (διαβάστε εδώ) με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς το υπάρχον έχει ουσιατικά παραιτηθεί από τις 4 Μαρτίου όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να υποβληθεί αίτημα στο ΕΣΡ για να μετατραπεί ο σταθμός από ενημερωτικός σε ψυχαγωγικό.

Το μεσημέρι, λοιπόν, συνεδρίασε το δοικητικό

συμβούλιο τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ και υπέβαλε και τυπικά την παραίτησή του, ορίζοντας γενική συνέλευση για τις 17 Απριλίου, οπότε και θα εκλεγεί νέο.

Όταν η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΑΕ τού Βαγγέλη Μαρινάκη έστειλε στις 4 Μαρτίου επιστολή στο ΔΣ τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτριας τού Mega), ζητώντας να αιτηθεί τη μετατροπή τού σταθμού από ενημερωτικό σε ψυχαγωγικό, ο πρόεδρός του Γιώργος Μήτραινας απάντησε ότι «η επιστολή σηματοδοτεί την ανάληψη από την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΑΕ της διαχείρησης και εξυγίανσης της εταιρείας και του τηλεοπτικού σταθμού Mega». Και επισήμανε ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θέτουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεσή του. Πρόσθετε δε ότι είναι απαραίτητο η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ να καταθέσει άμεσα τοεπιχειρηματικό σχέδιο, ώστε να μη χρειαστεί το διοικητικό συμβούλιο να δηλώσει παύση πληρωμών.

Όπως είναι γνωστό έχει προσδιοριστεί για τις 4 Μαϊου η εξέταση στο Συμβούλιο Επικρατείας των κύριων προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών, με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες με τους όρους που επέβαλε το ΕΣΡ.

Τι θα γίνει έως τότε; Θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι τουλάχιστον το δώρο τού Πάσχα; Άγνωστο προς το παρόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατέθεσε στις 7 Μαρτίου δυο μισθούς -χρήματα τα οποία αντιστοιχούν σε εκείνα που ανέφερε ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (στις 8 Φεβρουαρίου) πως τού αναλογούσαν. Στην ανακοίνωση εκείνη, ουσιαστικά, ανακοινωνόταν η απόφασή του να αποχωρήσει από το κανάλι «υπό τις παρούσες συνθήκες». Όσο ισχύει, δηλαδή, η παρούσα διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Θα πληρώσει, άραγε, τα χρήματα τού δώρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Mega-Παραιτήθηκε το Δ.Σ για να εκλεγεί νέο-Θα πληρωθεί δώρο Πάσχα;

The post Mega-Παραιτήθηκε το Δ.Σ για να εκλεγεί νέο-Θα πληρωθεί δώρο Πάσχα; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα