Mega -Γνώση Βαρδινογιάννη, όχι προσυνεννόηση με Μαρινάκη

13:47 6/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο νομικός σύμβουλος τού Μega Τάσος Κωνσταντινίδης ενημέρωσε χθς τα μέλη τού ΕΣΡ ότι η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ τού Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε την πρωτοβουλία για τη μετεξέλιξη τού σταθμού από ενημερωτικό σε θεματικό σε συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το ΕΣΡ επιφυλάχθηκε να απαντήσει και έδωσε προθεσμία μιας εβδομάδας στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

ΑΕ για να στηρίξει την πρότασή του.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, με δεδομένο ότι θα πρέπει μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει επιχειρηματικό σχέδιο για την επόμενη μέρα τού καναλιού. Τούτη την ώρα δεν διαθέτει φορολογική, ασφαλιστική και τραπεζική ενημερότητα.

Το τοπίο θολώνει περισσότερο με τις πληροφορίες ότι η εικόνα που μετέφερε ο δικηγόρος για την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν είναι απολύτως ακριβής. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης γνώριζε εκ των προτέρων την πρόθεση τού Βαγγέλη Μαρινάκη να στείλει επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, με την οποία ζήτησε να μετατραπεί το κανάλι σε θεματικό. Ωστόσο, δεν είχε υπάρξει προσυνεννόηση μεταξύ τους. Πολύ περισσότερο, δεν είχε υπάρξει κοινή συμφωνία να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη φαίνεται να παραμένει σταθερή στην ανακοίνωση ότι υπό τις παρούσες συνθήκες σταματά τις συζητήσεις με τις τράπεζες και ουσιαστικά, αποσύρεται από το Mega.

Mega -Γνώση Βαρδινογιάννη, όχι προσυνεννόηση με Μαρινάκη

The post Mega -Γνώση Βαρδινογιάννη, όχι προσυνεννόηση με Μαρινάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα