«Mαϊμού» οι ισολογισμοί της Folli Follie

10:36 27/9/2018 - Πηγή: Aixmi

H προκαταρκτική έκθεση της Alvarez & Marsal (Α&Μ) επί των δραστηριοτήτων στην Ασία (APAC), συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, παρουσιάζουν τρύπα 1 δισ. δολαρίων σε επίπεδο τζίρου και 290 εκατ. ευρώ στα τραπεζικά διαθέσιμα για το 2017 των εταιρειών του ομίλου της FFG στην Ασία.

Δημιουργούνται ερωτήματα πλέον για τον πιθανό ρόλο και το βαθμό εμπλοκής ή μη της Fosun που επί σειρά ετών αποτελούσε το στρατηγικό συνεργάτη της FFG στην Ασία, εκεί όπου θεωρητικά λειτουργούσαν πάνω από 300 σημεία πώλησης,

εξαιρουμένης της Ασίας.

Τα ευρήματα της Α&Μ στα οικονομικά μεγέθη της FF για τις εταιρείες της στην Ασία που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν σοκ, αφού εκτός από τα μηδαμινά τραπεζικά διαθέσιμα, μόλις 6,4 εκατ. δολάρια από 296,771 εκατ. δολάρια που εμφάνισε στις οικονομικές καταστάσεις του 2017, τα έσοδα της εταιρείας στην Ασία είναι στο μόλις 1/10 αυτών που είχε ανακοινώσει η Folli Follie, δηλαδή 116,847 εκατ. δολάρια, από 1,112 δισ. δολάρια που ανέφερε η εταιρεία.

Πηγή: capital.gr

The post «Mαϊμού» οι ισολογισμοί της Folli Follie appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα