Τα ζώδια της Πέμπτης 27ης Σεπτέμβριου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η οξύτητά της σκέψης σας και η διάθεση συνεργασίας, δίνει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το μέλλον. Υδροχόοι, η σταθερή σας στάση, βοηθά την επαγγελματική σας εξέλιξη και σας προσδίδει την ικανότητα να συμβουλέψετε σωστά, τρίτα πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στον επαγγελματικό σας τομέα για τα σχέδιά σας, σας οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Διατηρείστε όμως, τις επιφυλάξεις σας και μείνετε επιφυλακτικοί, σε κάθε νέα πρόταση.

Η μοναξιά, είναι μια δίοδος να επικεντρωθείτε στις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεργασίες και νέα συμβόλαια, που έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, εφόσον κυριαρχήσει η σύνεση και η συλλογική σκέψη. Συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο, θα σας ανταμείψουν ψυχικά και υλικά. Περιορίστε, την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, διότι επηρεάζει τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναμονή των απαντήσεων σε κινήσεις που έχετε κάνει, θα σας επιβαρύνουν τον ψυχολογικό παράγοντα. Ενώ γνωρίζετε την απλότητα του θέματος, η σύγχυση που υπάρχει στο μυαλό σας, σας επηρεάζει, εξαιτίας του άγχους. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και σταματήστε να αγχώνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εργασία σας σήμερα, έχει μία έντονη κινητικότητα και η διάθεσή σας, αλλάζει προς το καλύτερο. Πράξτε με σοφία και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η τάση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να τον ακούσετε, δείχνει μία συναισθηματική ευαισθησία, απλά διατηρείστε την ψυχική σας ισορροπία, ώστε να δώσετε τις κατάλληλες συμβουλές.

ΛΕΩΝ

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, ώστε να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας, σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος και επανδρωθείτε, με νέα μέτρα και όρια. Η θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, ήρθε η ώρα να επεξεργαστεί κατάλληλα και να αποδώσει καρπούς στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση να αλλάξετε τα πράγματα και να κινηθείτε εποικοδομητικά, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, σας φέρνει αρκετές ανατροπές. Η οργάνωση που διαθέτετε και η σταθερότητα των απόψεων, σας δίνουν το έναυσμα να τα καταφέρετε. Δείξτε την ανάλογη προσοχή, σε κακόβουλες συμβουλές τρίτων προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή που πρέπει να επιστήσετε, σε άτομα που σας περιβάλλουν, είναι γιατί δεν έχουν όλοι τις αγνές προθέσεις σας. Είστε ενεργητικά και δραστήρια άτομα, και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για την άνοδό σας. Αποφύγετε νέες κινήσεις, που μπορεί να σας φέρουν οικονομικές εκκρεμότητες, λειτουργήστε πιο συντηρητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, είναι αρκετά απαιτητική, διότι έχετε να αντιμετωπίσετε νέες καταστάσεις που σας βγάζουν από την σταθερότητά σας. Η συμπεριφορά σας, απαιτεί μία προσοχή, χωρίς να επιτρέψετε εντάσεις, σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Η σκέψη, να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας, δίνει την ώθηση να κάνετε πρωτότυπα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητά σας, είναι αρκετά φορτισμένη με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που σας ακολουθούν. Προσπαθήστε να αναδείξετε τον περιπετειώδη χαρακτήρα σας, για να εξομαλυνθεί ο ψυχικός σας παράγοντας. Η ονειρική διάθεση που σας διέπει, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιβράβευση των ικανοτήτων σας, θα δώσει την ώθηση να ξεπεράσετε τα όρια που χαρακτηρίζουν την αυστηρότητά σας. Κινηθείτε με περισσότερη ελευθερία, όμως μην παρασυρθείτε από παρορμητικές κινήσεις, που ίσως εμφανίσουν αρνητικές καταστάσεις στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σταθερότητα και η υπομονή, βοηθάει τα σχέδιά σας. Ο τρόπος, που μεταχειρίζεστε τις καταστάσεις, σας οδηγεί στην εξέλιξή σας. Είστε σε θέση να βοηθήσετε, άτομα που ζητούν την συμβουλή σας. Η μέρα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κυλίσει με ήρεμες ενέργειες, φτάνει να μην επιμείνετε σε θέματα που δεν χρειάζονται ανάλυση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες, παρατηρώντας τις ενέργειες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Βρεθείτε σε ετοιμότητα, όταν υπάρξουν εμβόλιμα γεγονότα, που θα πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Η ειλικρίνειά σας, είναι ο οδηγός για να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά θέματα, που σας απασχολούν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 27ης Σεπτέμβριου 2018,pebtis 27is septemvriou 2018