H Σοφία Βεργκάρα φωτογραφίζεται ολόγυμνη και παραπονιέται…

19:59 3/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ολόγυμνη φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Women’s Health η 45χρονη Κολομβιανή σούπερ σταρ Σοφία Βεργκάρα και μας άφησε άφωνους όταν παραπονέθηκε για το σήμα κατατεθέν της το πλούσιο στήθος τηςς.
Η 45χρονη σταρ της κωμικής τηλεοπτικής σειράς Modern Family, με την χαρακτηριστική της αμεσότητα, μίλησε με ειλικρίνεια για όλα.

Έτσι είπε πως μπορεί όλοι να θεωρούν πως δείχνει ακόμη πολύ νέα, αλλά η ίδια βλέπει τη διαφορά σε σχέση με όταν ήταν 20 χρονών και χαρακτηριστικά είπε «τότε δεν χρειάζονταν να με απασχολούν πράγματα όπως οι πόροι στο δέρμα».

Επίσης παραδέχτηκε πως ναι μεν γυμνάζεται 4 με 5 φορές την εβδομάδα και μπορεί ο σύζυγός της Joe Manganiello να είναι διάσημος πρώην αθλητής, αλλά η ίδια αντιμετωπίζει τη γυμναστική ως μαρτύριο. Εξηγώντας, γιατί είπε πως «δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και λεπτό σκελετό. Μετά βίας κάνω ένα push up». Παραδέχτηκε πως ευτυχώς ο Joe έχει κάνει ένα γυμναστήριο στο σπίτι τους για να μην βρίσκει η ίδια δικαιολογίες να αποφύγει τη γυμναστική.

Σε αυτό το σημείο μίλησε για το διάσημο στήθος της είπε πως φοράει σουτιέν νο 36 τριπλόD και πως το στήθος της είναι 100% φυσικό. Αλλά είπε και το παράπονό της:
«Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αθλητική αλλά όταν έχεις γεννηθεί με αυτό το «γιγάντιο στήθος»… το έχω από τα 13 μου και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έμεινα έγκυος και γέννησα», σημείωσε…

Keywords
Τυχαία Θέματα