Eντολές Τσίπρα σε υπουργούς για την κακοκαιρία

17:28 15/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε σύσκεψη προήδρευσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί, στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής, για τον απολογισμό της κατάστασης και την κατάρτιση του σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση νέων φαινομένων και την αποκατάσταση όσων υπέστησαν ζημιές.

Αφού ο Αλέξης Τσίπρας

ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων, «ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή» όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Έδωσα εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να συντονίσει με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις επιχειρήσεις για την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 15, 2017

The post Eντολές Τσίπρα σε υπουργούς για την κακοκαιρία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα