Αυτοί είναι οι νεκροί της φονικής κακοκαιρίας

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11/2017) τη Δυτική Αττική...
Εννιά άνδρες και τέσσερις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε πλημμυρισμένα σπίτια και άλλους χώρους, ενώ δύο εξ αυτών ανασύρθηκαν από τις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου.

Μία 82χρονη γυναίκα εντοπίστηκε, περίπου στις 10:00 το πρωί, νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα Αττικής.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στην οδό Αγαμέμνωνος στη Μάνδρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρός στο πλημμυρισμένο σπίτι του.

Στη
συνέχεια, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας, περίπου 65 ετών. Βρέθηκε σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου στη Μάνδρα.

Το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη άνδρας, περίπου 50 ετών, στο 3ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών - Θηβών, στη Μάνδρα.

Στον τραγικό κατάλογο μπήκε και μία γυναίκα που εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στην οδό Αίαντος, στη Μάνδρα.

Παράλληλα, στις θαλάσσιες περιοχές Ελευσίνας και ΕΛΠΕ Ασπροπύργου εντοπίστηκαν δύο σοροί ανδρών, ηλικίας 80 και 55 ετών. Τα θύματα ήταν αγνοούμενοι από τη Μάνδρα.

Ακόμη δύο άνδρες και μία γυναίκα ανασύρθηκαν νεκροί αργά το μεσημέρι. Πρόκειται για έναν άνδρα, που βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο, στη θέση Ψαλίδι της Μάνδρας και μία γυναίκα 95 ετών, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από το σπίτι της, στην οδό Στρατηγού Ρόκα.

Λίγο μετά τις 16:00, ένας κυνηγός, που αγνοείτο από το πρωί, βρέθηκε νεκρός σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή Αγίας Σωτήρας, στη Μάνδρα και λίγο αργότερα ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε κι άλλο, καθώς εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας σε υπόγειο στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου και μια γυναίκα στη συμβολή των οδών Αικατερίνης και Ρόκα, στη Μάνδρα.

Οι τραυματίες

Την ίδια ώρα, στο Θριάσιο νοσοκομείο, το οποίο έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα, μεταφέρθηκαν 10 τραυματίες.

Μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μία έχει λάβει εξιτήριο και οι υπόλοιποι οκτώ παραμένουν στο Νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις αγνοούμενους.

ΤΩΡΑ - Εικόνες σοκ: "Πνίγηκε" πούλμαν στην Εθνική Οδό - Μεγάλη προσοχήΚόβουν την ανάσα οι εικόνες που μόλις έφτασαν από την Εθνική Οδό, στο ύψος του κόμβου Παραδείσου-Ελευσίνας... Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα