EasyJet: Μέσω Αθήνας και Καβάλας οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη

13:14 1/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Αν και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι είχε ενημερώσει εγκαίρως για τις εργασίες αναβάθμισης στους κεντρικούς διαδρόμους στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της EasyJet για την Ευρώπη, Matteo Taddei, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν εκ των προτέρων ειδοποίηση για

το κλείσιμο του διαδρόμου και οι κίνδυνοι που συνδέονται με την προταθείσα προσωρινή λειτουργία δεν είναι αποδεκτοί από την εταιρεία. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσω εναλλακτικών αεροδρομίων».

Έτσι οι πτήσεις της εταιρείας τουλάχιστον έως και την 21η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Καβάλας με αφετηρία το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημείωσε: «Όπως και άλλες αεροπορικές εταιρίες, η EasyJet αντιμετωπίζει προβλήματα στο πρόγραμμα των πτήσεων, καθώς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης έκλεισε προσωρινά τον κύριο διάδρομο λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ αντ’ αυτού λειτουργεί ένας προσωρινός διάδρομος».

The post EasyJet: Μέσω Αθήνας και Καβάλας οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα