38 νέα κρούσματα στην Ελλάδα -Έφτασαν συνολικά τα 228 -Τρεις οι νεκροί

18:32 14/3/2020 - Πηγή: Aixmi

Άλλα 38 κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στη χώρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 228. Τα περισσότερα είναι στην Αθήνα. Την ανακοίνωση έκανε ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. 

Από τους 228 που έχουν προσβληθεί, οι 57 νοσηλεύονται, οι 5 είναι διασωληνωμένοι, ενώ 8 έχουν πάρει εξιτήριο. Συνολικά έχουν ληφθεί 3,700 δείγματα.

                    ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

Δυο ακόμη

θανάτους από κορωνοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας το πρωί του Σαββάτου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε τρεις.

Ένας 67χρονος έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Ανήκε στο γκρουπ των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, όπως και ο 66χρονος καθηγητής Μαθηματικών που πέθανε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Είχε εισαχθεί την Πέμπτη με βαριά πνευμονία και είχε διασωληνωθεί. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη, καθώς έπασχε και από άλλα νοσήματα που επιβάρυναν τηνκατάσταση.

Στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας έχασε τη ζωή του 90χρονος, που νοσηλευόταν από την Τετάρτη. Όπως έγινε γνωστό, πέραν της πνευμονίας, έπασχε και από άλλα σοβαρά νοσήματα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου 

Ανακοινώνονται δύο θάνατοι από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2:

90χρονος Έλληνας πολίτης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.

67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

The post 38 νέα κρούσματα στην Ελλάδα -Έφτασαν συνολικά τα 228 -Τρεις οι νεκροί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα