Σεισμός στην Τουρκία: Ανακοινώθηκε ο θάνατος του τερματοφύλακα Εγιούπ Τουρκασλάν

19:17 7/2/2023 - Πηγή: Enikos

Δυστυχώς το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον τερματοφύλακα της Μαλάτιασπορ Εγιούπ Τουρκασλάν, καθώς βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια κτιρίου, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

«Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του, ο οποίος έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Από το ίδιο κτίριο ανασύρθηκε ζωντανή η γυναίκα του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν εξαιρετικά άτυχος, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάνω που είχε εντοπιστεί ζωντανός

από τα σωστικά συνεργεία ήρθε ο δεύτερος μετασεισμός των 7,5 Ρίχτερ, ο οποίος απέβη μοιραίος, με τους διασώστες να εντοπίζουν το άψυχο σώμα του μετά από 35 ώρες.

Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει «Συλλυπητήρια! ο τερματοφύλακάς μας, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση κτιρίου από τον σεισμό. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε υπέροχε άνθρωπε».

Başımız sağ olsun!

Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Seni unutmayacağız güzel insan.

Keywords
Τυχαία Θέματα