Κακοκαιρία «Άριελ»: Κύκλους πάνω από το «Ελ. Βενιζέλος» έκανε η πτήση του Βασίλη Κικίλια – Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

17:14 30/11/2022 - Πηγή: Enikos

Προβλήματα στις πτήσεις φαίνεται πως προκαλεί η κακοκαιρία «Άριελ», η οποία πλήττει και την Αττική με έντονες βροχές και ισχυρούς ανέμους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Βασίλης Κικίλιας, επιστρέφοντας μέσω Μπαχρέιν από την Σαουδική Αραβία, δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος πλησίασε τον διάδρομο προσγείωσης, αλλά λόγω των πολλών αναταράξεων ο πιλότος δεν προχώρησε σε προσγείωση.

Στη

συνέχεια έκανε 2-3 κύκλους πάνω από τον αττικό ουρανό και τελικά έκρινε ότι είναι προτιμότερο να κατευθυνθεί στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ ο υπουργός Τουρισμού και οι συνεργάτες του επιστρέφουν οδικώς στην πρωτεύουσα.

Ο κ.Κικίλιας βρισκόταν από τις αρχές της εβδομάδας στο Ριάντ, καθώς ήταν καλεσμένος του Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Τουρισμού της χώρας Ahmed Al Khateeb, προκειμένου να έρθει σε επαφή με ηγέτες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδιωτών και Τουρισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Άριελ, Κύκλους, Βενιζέλος, Βασίλη Κικίλια – Προσγειώθηκε, Θεσσαλονίκη,kakokairia ariel, kyklous, venizelos, vasili kikilia – prosgeiothike, thessaloniki