Διάσημη makeup artist μοιράζεται το μυστικό που κρύβεται πίσω από το πιο ωραίο smokey cat eye look

17:06 30/11/2022 - Πηγή: Enikos

Σύμφωνα με την Nikki Makeup -aka Nikki Wolf- το smokey cat eye look είναι το πιο περιζήτητο στον κόσμο των celebrities. Είναι λαμπερό, σαγηνευτικό και κολακεύει κάθε σχήμα ματιών, γι’ αυτό και στο TikTok, το #smokeywingedliner συγκεντρώνει περισσότερα από 12 εκατομμύρια views.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Το χαρακτηριστικό

smokey cat eye look της Nikki, έχει φορεθεί πρόσφατα από celebrities όπως η Rosie Huntington-Whiteley, η Simone Ashley, η Hailey Bieber και η Alexandra Daddario.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Οι τρόποι για να το δημιουργήσετε είναι πολλοί και η τεχνική της Nikki είναι μοναδική και όπως δηλώνει και η ίδια, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας makeup artist για να το καταφέρετε.

Ακολουθήστε τα 3 βήματα παρακάτω και δημιουργήστε το πολυπόθητο look.

Βήμα 1ο: Σχηματίστε την γραμμή liner με ένα μολύβι ματιών

Επιλέξτε ένα κρεμώδες, μαλακό μολύβι ματιών καφέ απόχρωσης και σχηματίστε την γραμμή liner, ακολουθώντας μια νοητή ευθεία από εκεί που σταματάει η εξωτερική γωνία του ματιού και προς τα πάνω. Έτσι δημιουργείται το εφέ του cat eye, καθώς το μάτι αμέσως φαίνεται να έχει “ανυψωθεί”.

Βήμα 2ο: Μαλακώστε με μια σκιά 

Στην συνέχεια, πάρτε μια καφέ σκιά και τοποθετήστε την με ένα λεπτό και φλατ πινέλο, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων για να αποκτήσετε αυτό το απαλό και smokey αποτέλεσμα. Η Nikki σε αυτό το σημείο συμβουλεύει πως αν θέλετε να αναβαθμίσετε το look και να του δώσετε μια πιο εορταστική εσάνς, προσθέστε μια αστραφτερή χρυσή σκιά.

Βήμα 3ο: Δώστε ένταση στο βλέμμα

Για επιπλέον ένταση, εφαρμόστε μια γραμμή υγρού μαύρου eyeliner και τουλάχιστον δύο στρώσεις από μάσκαρα. Ωστόσο αν σας είναι εύκολο να τοποθετήσετε μεμονωμένες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού, ακόμα καλύτερα! Μόνο που σε αυτό το σημείο η μάσκαρα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μετά από αυτό το βήμα.

Πηγή: InStyle

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάσημη,diasimi