Netflix: Επτά νέα παιχνίδια διαθέσιμα στην εφαρμογή για κινητά – ΒΙΝΤΕΟ

16:47 30/11/2022 - Πηγή: Enikos

Το Netflix έχει πάρει στα σοβαρά το gaming και συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των παιχνιδιών του.

Στην εφαρμογή του Netflix για κινητά (Android,iOS) είναι πλέον διαθέσιμα επτά νέα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν και δεν έχουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής, για όσους έχουν ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα.

Netflix: Αναλυτικά
τα επτά νέα παιχνίδια

Skies of Chaos: Νέα εκδοχή του κλασικού είδους shooter αεροπλάνων με πολύχρωμα γραφικά και χαρακτήρες.

Flutter Butterflies: Ένα παιχνίδι για να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας μεγαλώνοντας και συλλέγοντας πεταλούδες στο προσαρμοσμένο τροπικό δάσος σας.

Stranger Things – Puzzle Tales: Παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την δημοφιλή πρωτότυπη σειρά του Netflix. Αυτό είναι ένα παιχνίδι παζλ RPG όπου πολεμάτε εναλλάξ τους εχθρούς και ανεβάζετε επίπεδο στους χαρακτήρες σας.

Country Friends: Προσομοιωτής φάρμας που σας επιτρέπει να χτίζετε και να διαχειρίζεστε στρέμματα εύφορης γης μαζί με μια μεγάλη ποικιλία ζώων και καλλιεργειών.

Cats & Soup: Παιχνίδι που διαδραματίζεται σε ένα μαγεμένο δάσος. Αποστολή σας είναι να βοηθήσετε τα γατίσια πλάσματα να δημιουργήσουν τις πιο νόστιμες σούπες που στη συνέχεια σερβίρουν στους πελάτες τους. Υπάρχουν διάφορες ράτσες γατών στο παιχνίδι και ατελείωτοι συνδυασμοί συνταγών για σούπα.

Reigns: Three Kingdoms: Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται στην Αυτοκρατορική Κίνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της δυναστείας των Χαν. Οι παίκτες μπορούν να χτίσουν τον στρατό τους και να πάνε στη μάχη με τους αντιπάλους.

Hello Kitty Happiness Parade: Ένα διασκεδαστικό χορευτικό παιχνίδι που βλέπει τον διάσημο χαρακτήρα και τους φίλους της να κάνουν παρέλαση σε έναν κόσμο φαντασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Επτά, – ΒΙΝΤΕΟ,Netflix, epta, – vinteo