Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: Με έκραζες, με έκανες unfollow, με έβριζες

14:23 5/11/2022 - Πηγή: Enikos

Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχθηκε στο στούντιο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση του παρουσιαστή με τα social media και τα… block.

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, γιατί με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης,

μπλοκ, ξεμπλοκ, follow, ξεfollow. Να σου κάτι, το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ, δηλαδή σαν τηλεθεάτρια εννοώ. Γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έκανες unfollow. με έβριζες… Και έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα θα βρίσω τη Σίσσυ. Συμβαίνουν αυτά, μπορεί να παρεξήγησα κάποια πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρηστίδου, Ουγγαρέζο,christidou, oungarezo