Άννα Φόνσου για Ηλία Μίχο: Απορώ πώς δεν μπόρεσα να τον καταλάβω – Δεν είμαι ιδιαίτερα έξυπνη, αλλά είμαι έμπειρη

21:33 15/11/2022 - Πηγή: Enikos

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός μοιράστηκε μεταξύ άλλων λεπτομέρειες σχετικά με μερικές από τις συναντήσεις που είχε με τον παιδοβιαστή, Ηλία Μίχο, αλλά και την 12χρονη.

«Δεν ξέρω τι υπήρχε, πάντως δεν ήμουν καθόλου προσιτή. Δεν έδινα αυτόγραφα. Φωτογραφίες μπορεί να έχει και όλη η Ελλάδα μαζί μου. Αυτός (σ.σ. Ηλίας Μίχος), μου ζήτησε μια φωτογραφία και είπε «δεν βγάζουμε;». Έφευγε κάθε φορά σαν τρελός, δεν καθόταν να πιει έναν καφέ», είπε

η Άννα Φόνσου και συνέχισε: «Γνώρισα και το κοριτσάκι. Με απασχολεί το πώς δεν μπόρεσα να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό το προσωπείο. Δεν είμαι ιδιαίτερα έξυπνη, αλλά είμαι έμπειρη. Απορώ πώς δεν μπόρεσα να τον καταλάβω».

Η Άννα Φόνσου είπε στην συνέχεια: «Και τον Πρέκα τον κορόιδεψε. Έλεγε εκ μέρους του κ. Πρέκα να φέρνει πράγματα στο «Σπίτι του ηθοποιού». Ήρθε μετά από δύο ημέρες κι έφερε αναψυκτικά και μπισκότα. Και μετά έλεγε έχω ένα φτωχό σούπερ μάρκετ, και είπε να φέρνει καθαριστικά και τέτοια. Συμβαίνει αυτό, να φέρνουν πράγματα».

«Μας φέρνει αυτός την άλλη φορά, βγάζει και φωτογραφία και μου λέει εμένα ”Κυρία Φόνσου επειδή θα απορείτε πώς τα φέρνω, θέλετε να πάρετε τα παιδιά και να έρθετε στο σούπερ μάρκετ μου στο Κολωνό να σας δούνε;” ”Ναι, λέω, να ‘ρθούμε”.

Πήρα τρεις τέσσερις, πάμε εκεί και είχε ένα τραπέζι πάνω στην άσφαλτο. Βγαίνουν εκεί και μας βλέπανε και ”κυρία Φόνσου πώς διατηρείστε” και τέτοια.

Τρώγαμε λοιπόν και έρχεται ένα κοριτσάκι πλάι μου. Η “κούκλα των αιώνων”. Ένα κοριτσάκι με ένα πολύ ωραίο ποδήλατο. ”Αχ κυρία Φόνσου, ήρθα να σας πω ότι η μαμά μου είναι από την Τήνο, είμαστε 8 αδέλφια και δουλεύω εδώ, στον κύριο αυτό, κάνω θελήματα”. Και της λέω πόσο χρονών είσαι και πώς σε λένε και μου λέει «Είμαι 12 και με λένε …». Και μου λέει ”έχω παίξει και…”. Και της λέω ”πας σχολείο;” και μου λέει ”πότε, πότε”. Με το πότε – πότε, λέω είναι δυνατόν τόσο μικρό παιδάκι; Της είπα να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού να της δώσω ρούχα, ότι έχω και μια εγγονή στην ηλικία σου. Ήταν η ώρα 23:30, και απόρησα γιατί ήταν ακόμα στον δρόμο. Την ρώτησα γιατί ήταν έξω, και μου είπε ότι έμενε κοντά, και αν δεν πάει ο μπαμπάς της να την πάρει την πάει σπίτι ο κ. Μίχος», συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς ένιωσε, όταν έγινε η αποκάλυψη της υπόθεσης, η Άννα Φόνσου απάντησε: «Όταν είδαμε στην τηλεόραση τι συνέβαινε, τα χάσαμε. Νιώθω ότι ήμουν χαζή, απορώ πώς πιάστηκα έτσι κορόιδο. Δεν τον είδα και πολύ, αν κάναμε λίγο παρέα ίσως καταλάβαινα κάτι. Αυτός έκανε όλη την ώρα τον σταυρό του, αυτό μου είχε φανεί κάπως».

«Έχω μια αθωότητα, πιστεύω τους ανθρώπους και συγχωρώ τους ανθρώπους. Ένας φίλος έλεγε «αν σε ένα τραπέζι είναι 40 άτομα, η Άννα θα πει ποιος είναι σκάρτος». Είμαι φυσιογνωμίστρια, με αυτόν την πάτησα! Δεν νιώθει ενοχή, νιώθω μια αηδία. Βλέπω αυτά τα τραγικά πράγματα στην τηλεόραση για το παιδί, που το εμπορευόταν. Αυτό το παιδί τι θα γίνει; Που θα πάει, που θα μείνει…», ανέφερε αργότερα η Άννα Φόνσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα Φόνσου, Ηλία Μίχο, Απορώ,anna fonsou, ilia micho, aporo